Miért nem fogadják el sokan a vegetarianizmust?
Én elfogadom, mindenki azt eszik,amit akar.
Minden esetre furcsa, ha valaki nem eszik húst, mert a szervezetnek szüksége van rá és az íze is jó.
Múltkor vettem tofut. Gondoltam, annyi jó recept van, csinálok belőle kaját. Borzalmas lett, két falatot ettem, majdnem visszajött, a többi meg ment a kukába. Én nem bírnám ezt enni hús helyett.
Az meg hogy állatok halnak meg...Na és akkor? Így van ez időtlen idők. Mi tartottunk tyúkokat, disznót, kecskét, nyulat. Azért tenyésztettük őket, azért születtek meg (és kizárólag emiatt, semmi másért), azért etettük őket, hogy majd ha megnőnek, megegyük őket.
Tudod, megnézném én azt a gazdát, aki tenyészti a disznót, hogy majd megöregedve meghaljon és eltemethesse a kert végében mindet. Ha az emberek nem ennének húst, ezen állatok többsége meg sem születne, mert kevesen vannak, akik házikedvencnek tartanak tyúkot.
Ha én találkoznék egy oroszlánnal, nem gondolkozna rajta, hogy megegyen-e engem. De azt sem nézné, hogy te milyen jó szívvel viseltetsz az állatok iránt, neked is elharapná a torkod. Ilyen világban élünk.
Én inkább eszek, mintsem engem egyenek vagy meghaljak éhen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!