Hogyan hizhatok ha vegan vagyok?
Figyelt kérdés
176 cm és 58 kg voltam, amikor vegan lettem (semmi allati eredetu cucc) most 48 kilo vagyok. szeretnek hizni de nem megy. a fo gond az, hogy mar harom szem mogyorotol tele vagyok.2008. ápr. 11. 20:49
11/14 anonim válasza:
Akkora hülyeség,hogy semmi állati eredetűt nem eszel.Miért?Mert a szervezetednek szüksége van rá!
12/14 anonim válasza:
Egyszerű: ne legyél vegan! Az ember mindenevőnek született, a húst teljesen elhagyni nemcsak természetellenes, de egészségtelen is!
13/14 anonim válasza:
Szenhidratdus, teljes erteku vegan etelekböl kellenne enni rengeteget. Naponta minimum 2000 kcal, vagy inkabb ennel több, ha fiu vagy, akkor meg minimum 2500 kcal. Rengeteg-rengeteg, rostban gazdag, szenhidratdus etel, minimalis zsirbevitel ritkan, avokadobol, olajos magvakbol. Ha elerted a sulyod könnyen meg fogod tudni tartani.
14/14 anonim válasza:
Szénhidrátgazdag diéta, telített növényi zsírok. A VEGANIZMUS NEM EGÉSZSÉGES!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!