Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hogyan hizhatok ha vegan vagyok?

Hogyan hizhatok ha vegan vagyok?

Figyelt kérdés
176 cm és 58 kg voltam, amikor vegan lettem (semmi allati eredetu cucc) most 48 kilo vagyok. szeretnek hizni de nem megy. a fo gond az, hogy mar harom szem mogyorotol tele vagyok.
2008. ápr. 11. 20:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
30%
Akkora hülyeség,hogy semmi állati eredetűt nem eszel.Miért?Mert a szervezetednek szüksége van rá!
2010. jún. 12. 10:04
 12/14 anonim ***** válasza:
32%
Egyszerű: ne legyél vegan! Az ember mindenevőnek született, a húst teljesen elhagyni nemcsak természetellenes, de egészségtelen is!
2010. jún. 12. 16:03
 13/14 anonim ***** válasza:
82%
Szenhidratdus, teljes erteku vegan etelekböl kellenne enni rengeteget. Naponta minimum 2000 kcal, vagy inkabb ennel több, ha fiu vagy, akkor meg minimum 2500 kcal. Rengeteg-rengeteg, rostban gazdag, szenhidratdus etel, minimalis zsirbevitel ritkan, avokadobol, olajos magvakbol. Ha elerted a sulyod könnyen meg fogod tudni tartani.
2017. márc. 26. 08:44
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szénhidrátgazdag diéta, telített növényi zsírok. A VEGANIZMUS NEM EGÉSZSÉGES!
2020. dec. 11. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!