Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hogyan hizhatok ha vegan vagyok?

Hogyan hizhatok ha vegan vagyok?

Figyelt kérdés
176 cm és 58 kg voltam, amikor vegan lettem (semmi allati eredetu cucc) most 48 kilo vagyok. szeretnek hizni de nem megy. a fo gond az, hogy mar harom szem mogyorotol tele vagyok.
2008. ápr. 11. 20:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

háááát

sok cukor? sok kenyér? nem segítene?

Semmi állati eredetűt nem eszel? tojás? sajt? tej? fagyi?

Próbálj meg egy táplálkozási tanácsadóval, vagy egy gasztroenterológussal beszélni.

Vitaminokat szedsz? nincs valami hiány betegséged?

mennyi idő alatt ment le ez a 10 kg? fél év, pár hónap, vagy évek?

2008. ápr. 11. 21:20
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát egy dokiféle tényleg nem ártana... Mindemellett, ami kalória is de nem állati: banán, mogyoró, olajos magvak, krumpli, kenyér, rizs, tejszínhab (ezt növényi eredetű zsiradékból csinálják, lehet kapni az alapot), több hirtelen nem jut eszembe... Az alma, saláta, paradicsom, narancs, egyéb citrusgyümölcsök, retek VALÓS kalóriaértéke negatív, mivel a megemésztésük több energiát igényel mint amennyit tartalmaznak. Ha nem bírsz enni, akkor fő étkezések közt igyál turmixot (szójatej vagy gyümölcslé alappal), csipegess folyamatosan. Sajnálom de egy kiábrándító dolgot is mondani fogok most: lehet hogy nem folytathatod ezt a a táplálkozási formát. Én megpróbálkoztam vele, de két hónap után gyomorfekélyem lett és beteges lettem, pedig nem volt hiánybetegségem, egyszerűen a szervezetem nem olyan (a nullás vércsoportúak állítólag nem bírják vöröshús, az ABsek pedig tejtermék nélkül rendesen, bár ezt mindenki maga döntse el). Lehet hogy neked is az emésztésedet kavarta be az új érend, pláne ha átmenet nélküli volt.
2008. ápr. 15. 18:35
 3/14 anonim ***** válasza:
96%

Ja és még valami:

szokjál le bármilyen káros szokásról, ha van ilyen: cigi, alkohol, drogok stb, ugyanis ezek szintén gátolhatják a sejtek normális angyagcseréjét.

2008. ápr. 16. 12:07
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy valamilyen hiánybetegség miatt fogysz. Menj el orvoshoz, és derítse ki, hogy mi hiányzik.
2008. máj. 11. 17:42
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Az előttem szólók hozzászólását egyetlen dologgal egészíteném ki: sportolj a magad örömére! Az is segíthet.
2008. jún. 20. 23:45
 6/14 anonim ***** válasza:
39%
az a gond, hogy te egy elrettentő példa vagy, pedig a vegan-ság tök normális dolog, mondhatni aza normális és természetes étrendje egy embernek ,a húsevés egy akora élethazugság... de mindenki benne él és úgy nő fel, mígnem egyszer találkozi ka vegasággal, amit elösszőr furcsaságnak vagy trendnek tart, aztán ha jobban belenéz, rájön, hogy voltaképp 20-30 évig evett olyat, ami csak ártott neki legtöbben inkább bele se gondolnak ,hanem foyltatják tovább a húsfogyasztást meg az öjkárosítást... én elhagytam ne mvolt nehéz azok után amiket olvastam, és elhagytam a húst, majd a tejet is el fogom, mert káros.
2008. szept. 18. 01:05
 7/14 anonim ***** válasza:
65%
amúgy vega vagyok 176 magas és 64 kg. 2 kilót fogytam ,amit hamarosan vissza is fogok szedni. majd később 70-75 kiló simán leszek. még fejlődök
2008. szept. 18. 01:07
 8/14 anonim ***** válasza:
38%
az orvosoknak meg az évi átlagos kb 3 táplálkozástan órájukkal fogalmuk sincs arról, hogy mit kell enni az egészség megőzzése érdekében, és mit kell abbahagyni, a gyógyulás érdekében... itt van ez az internet lehet szörfözni, és téynleg olyan jó dolgokat lehet találni..
2008. szept. 18. 01:09
 9/14 anonim ***** válasza:
95%

az utolsó hozzászólóval nem értek egyet, hiszen vannak orvostanhallgató ismerőseim, és el lehet hinni, tudják mit beszélnek.

más kérdés, hogy valóban egy dietetikussal beszélni hasznosabb, hiszen ő ebben profi.

nyugodtan le lehet pontozni

2009. febr. 3. 08:29
 10/14 anonim válasza:
92%
Nem a hús hízlal. Szerintem a szokásos amerikai étrend kell ide hús nékül... chips, csoki, sok kenyér, sok cukor, sok tészta. És vitaminok.
2009. júl. 13. 02:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!