Miért nem érti meg?
A nagyszülők ilyenek, SOHA nem fogja megérteni és elfogadni.
Én ugyanezt játszom igen régóta a sajátommal ha véletlenül diétára fogom magam, amikor megszaladnak a kilóim...
Azért nem érti meg, mert idős...
Ugyanilyen az én nagypapám is, állandóan azt hiszi, valami szekta miatt vagyok vegetáriánus 10 éve :D
Most mit írjak, ha egy egyszerű egysoros mondatot nem vagy képes értelmezni.
A nagymamám nem "valaki", nyilván tud róla mikor fogyókúrázom, a véletlent pedig nyilván képletesen értettem, most csinálom másodjára, mert az évek alatt visszajöttek az egyszer már ledolgozott kilók.
Elmondtam neki világosan, hogy diétázom, és hogy ez mit is jelent, mégis minden egyes alkalommal elém pakol hat tálca süteményt, a főzelékre rákanalaz egy nagy kanál zsírt és oldalast, mert a "szervezetnek szüksége van a kalóriára", és elmondja, hogy most már hagyjam abba, mert az nagyon nem egészséges, ha az ember nem 120 kiló...
húst nem enni?!
legalább annyira veszélyes, mint csak azt enni de zöldséget egyáltalán nem!
Haverom húst eszik, se kenyér, se paprika, semmit hozzá.
és nagyon sajog a feje, nehezen emészt. :( van hogy órákig hiányzik a teremből.
Ez aztán a visszavágás.
Különben is rohadt nagy névadás a "Tms83"...
A kerdes feltevője azt irta, hogy mindig 'megkerdezi'
te azt irtad, hogy te is ugyanebben vagy. nem?
En abban nem látok rosszat, ha valaki kerdez. De mint kiderült, nálad erőltetik. Az nem ugyan az! Az más, szerintem is! Bocsánat, ha arra reagálok, ami le van irva..
(bocs, nem műxik az e' betűm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!