Fondue keszletet kaptunk. Tudtok recepteket amelyek finomak? Egyaltalan hogy kell hasznalni? Mivel kell melegiteni (vagy csak melegen tud tartani)? Van egy tüztere amibe csak egy mecses fer bele? Erti ezt valaki? Receptettalaltamdenemtudommelyikjo
Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 15:01
1/1 anonim válasza:
Azt ajánlom hogy először próbáljátok ki tömlős sajttal, az az ízlésetektől függ, hogy sima, füstölt vagy zöldfűszeres. Fondue sajtot csak akkor vegyetek ha tényleg ízlik a dolog, mert nem egy olcsó mulatság, és a teamécses tökéletesen elég a tál melegentartásához, ugyanis nem kell felforrósodni, csak folyósan kell tartani a sajtot. Jó kísérletezgetést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!