Mit lehet kezdeni 2l tejjel?
Figyelt kérdés
Házi boci tejről van szó, nem altattam meg rendesen és úgy felforraltam, ez után lehet még tovább altatni vagy valami mást kéne vele kezdeni?? és mit??2012. jan. 26. 11:34
2/8 anonim válasza:
egy literbe tegyél bele natúr élőflórás joghurtot és rakd radiátorra melegre kb 24 órára amíg sűrű nem lesz . Így beoltod és kapsz 1 liter fini natúr joghurtot!
3/8 A kérdező kommentje:
köszi
am eredetileg túrót akartam csinálni, de mivel nem altattam meg rendesen nem jött össze a dolog
2012. jan. 26. 11:51
4/8 anonim válasza:
ha felforraltad, akkor a ilyesmire már nem tudod használni
süss kalácsot, főzz pudingot, tejberizst, vagy rakd be üvegben a tejet a fagyasztóba
7/8 kandelaber válasza:
fagyaszd meg és csinálj jégszobrot
8/8 anonim válasza:
Én tennék bele jó sok kakaóport, aztán kis pohárkákba kiönteném, beleraknék mindegyikbe egy pálcikát és megfagyasztanám, aztán amikor olyanom van csokis jégkrémnek megenném :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!