Ismer valaki olyan intézetet, ahol fogllakoznak reform dolgokkal? Vegetarianizmus terhesség alatt?
tisztában vagyok vele, hogy a zöldségek is tele vannak mérgező anyagokkal, illetve nagyon káros dolognak tartom, hogy genetikailag módosítottak, és még azt is el tudom képzelni, hogy a bio cuccok sem sokkal jobbak, csak 3x annyiba kerülnek, de az állatokat is ezekkel a növényekkel etetik ugye...jóesetben. rosszabb esetben táppal. ami ki tudja miből van, de biztos a lehető legolcsóbban állítják elő. az állatoknak emellett adnak még rengeteg hormont, amitől gyorsabban nőnek, amit ugye a húsevő ember megeszik, és én is, mert lakto-ovo vega vagyok, ami nem tökéletes, de ezen még finomítok ha találok egy szakembert, illetve rengeteg antibiotikumot adnak nekik, h ne dögöljenek meg és a rosszul tartás közben ne kapjanak el fertőzéseket.
ezeket azért ki lehet köszöbölni. amúgy megnézhetitek, hány férfinek van cicje, ami köszönhető a csirkében található nagy mennyiségű növekedési hormonnak. meg a rengeteg meddő pár...szintén szerepe van a sok hormonnak benne. tudom, hogy a zöldség és a gabona sem tökéletes. de akkor mi?
költözzek el egy bennszülött törzshöz? nem tudom sajnos kiküszöbölni ezeket a mérgeket. ezt el kell fogadnom. de megtehetem a legtöbbet ami tőlem telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!