Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Miért nem bírok húst enni?

Miért nem bírok húst enni?

Figyelt kérdés
Eddig nem voltam vegetariánus, de már több, mint egy hete nem kívánom a húst. Más állati fehérjét eszem, de konkrétan nagy finom husikat nem tudok. A gondolata is elborzaszt, hogy ennem kellene. Korábban, ha előttem evett valaki húsos ételt én is megkívántam, de most nem kell, ha kínálják sem. A szervezetem valósággal sikolt a zöldségekért, mindennap főzök valami finomat, amiben nincs hús, max. tejtermék vagy tojás. Remélem a családom nem készül ki emiatt. Most egyenlőre ők is így esznek, pedig nem is kértem őket rá, ha megunják, nekik főzök húsos kaját.
2012. jan. 10. 01:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Igen, szerintem is az ünnepi sütés-főzés, nagy evészetek miatt lehet.

Utolsó: a sertésben lehet féregpete, borsóka formájában, de ha rendesen át van sütve, akkor nem él már és nem lesz belőle galandféreg a bélrendszeren belül. De igazad van, fúúúúj.

2012. jan. 10. 17:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerencsés vagy!! Üdvözöllek Neo :-)
2012. jan. 14. 00:23
 13/15 anonim ***** válasza:
gyomrodnak nincsen semmi baja? amúgy hallgass mindig a szervezetedre, ezek ösztönös jelzések
2012. jan. 26. 09:14
 14/15 anonim ***** válasza:
30%
a szervezetetek hülye
2012. jan. 29. 21:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Én egyszer nutellát nem ettem kb. egy évig, mert egy táborban három napig nutellás zsömlén éltünk. Most éppen én is úgy vagyok a hússal, mint te: nem nagyon kívánom, már nagyjából egy hónapja. Néha mégis megkívánom, de akkor is óvatos vagyok, kis adagot veszek csak, mert a harmadik harapás után általában megint elmegy tőle a kedvem. Ez van, talán vegetáriánus leszek a végén, mindenesetre ez a pillanatnyi állapotom elég idegesítő.
2012. febr. 3. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!