Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Miért nem bírok húst enni?

Miért nem bírok húst enni?

Figyelt kérdés
Eddig nem voltam vegetariánus, de már több, mint egy hete nem kívánom a húst. Más állati fehérjét eszem, de konkrétan nagy finom husikat nem tudok. A gondolata is elborzaszt, hogy ennem kellene. Korábban, ha előttem evett valaki húsos ételt én is megkívántam, de most nem kell, ha kínálják sem. A szervezetem valósággal sikolt a zöldségekért, mindennap főzök valami finomat, amiben nincs hús, max. tejtermék vagy tojás. Remélem a családom nem készül ki emiatt. Most egyenlőre ők is így esznek, pedig nem is kértem őket rá, ha megunják, nekik főzök húsos kaját.
2012. jan. 10. 01:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
53%
hát ez borzasztó...
2012. jan. 10. 01:38
 2/15 A kérdező kommentje:
Azért remélem Te nem éhezel, és mindennap jut valami rendes étel az asztalodra :).
2012. jan. 10. 05:10
 3/15 anonim válasza:
58%

érdekes :)

én azóta nem eszek húst, amióta féreghajtottuk a kölyökkutyusokat nyár elején. oké, tudom, hogy csak a nyers disznóhúsban lehet galandféreg, de valahogy azóta nem kívánom egyáltalán...

2012. jan. 10. 06:42
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
Mi is így vagyunk vele, a nagy lakomák után, húsok, édességek, szervezetünk jelez, hogy diétázzunk kicsit. Több, mint egy hete én is csak zöldségeket és gyümölcsöt, könnyű ételeket kívánok, húsmentes kajákat készítek, egy idő után újra kívánni fogod a húst.
2012. jan. 10. 07:37
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Én pont fordítva vagyok ezzel a kérdéssel, ha nem ehetnék minden nap vmi kis húst, akkor lekaparnám a falat:D

Amúgy mostanában nem ettél túl sok húsfélét? Lehet h ezért sem kívánod.

A szervezet tudja h mi kell neki, lehet most vitaminokra van legfőképp szükséged, azért kívánod a zöldség-gyümölcs duót.

2012. jan. 10. 08:21
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, a tested tudja, mi a jó neki. Én például nem eszek kenyeret már négy hónapja, de volt olyan, hogy egy hónapig nem ettem húst (párizsit és halat sem). Van, hogy rá sem bírok nézni a krumplira, és van, hogy megőrülök érte. Ez teljesen természetes.

Egyébként meg ezt a tél hozza ki belőled, mármint a zöldség utáni szokatlan vágyat. Én az vagyok, akire gyakran rámondják, hogy ragadozó. :| Mindenevő vagyok, és én például napok óta borzasztóan kívánom a sóskafőzeléket meg a babcsírát.

2012. jan. 10. 08:24
 7/15 anonim válasza:
100%
Nos, én is voltam így vele. Nem kívánod, akkor ne egyél, a szervezeted nyilván így üzen, hogy köszi erre most nincs szükségem.
2012. jan. 10. 08:25
 8/15 anonim ***** válasza:
43%
:S
2012. jan. 10. 09:05
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Én most krumpli és alma bolond vagyok. Még szerencse, hogy többféle krumplis étel létezik, legalább tudok válogatni, hogy melyiket készítsem el. Szerintem ez természetes. Régen faltam a májkrémet, de egyszer besokalltam, és évekig nem kívántam. Ilyen is van.
2012. jan. 10. 09:35
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

akkor a sült disznóhúsban is ott kell legyen a féreg, csak már nem él.

mindjárt elhányom magam.

2012. jan. 10. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!