Miért nem tisztelik kishazánkban a vegetáriánusokat?
Röviden: Az emberek hülyék.
Hosszabban: Aki morális okból az, azzal nem tudnak mit kezdeni, de mivel érzik hogy a saját véleményük instabil, kényszeresen védekező állásba helyezkednek. Ok, vagy támadás nélkül is.
Aki egészségügyi okból az, azt kényeskedőnek vagy pedig sznobnak tartják, habár hús nélkül főzni olcsóbb. De mivel a magyaros ételeken ott ragadt a "paraszti" jelző, ezért ezeket a kajákat továbbra is pénztárcakímélőnek tartják.
Érdekes, felénk baromi drága minden zöldség meg gyümölcs, pedig veszettül szeretem azokat.
Az a válaszadó, aki a Jehova Tanúihoz hasonlította a térítős vegákat, na vele totál egyetértek. Nehogy már én legyek a gyilkos, meg az álszent, mert húst eszek! Nekem mindegy, hogy más mit eszik vagy mit nem eszik, én sem erőltetem rá senkire a cukkinit meg a sushit, csak mert tudom, hogy egészséges vagy finom. Szóval addig tisztelem a vegákat, amíg ők is tisztelnek engem.
Ha ennyire okos vagy, akkor állíts nekem össze egy napi 150 gr szénhidrátos étrendet hús nélkül úgy, hogy ne dögöljek éhen.
Elárulom: LEHETETLEN;)
Én gyárban dolgoztam és 8-12 órát végigdolgoztam akár evés nélkul is. Nem onsanyargatás (egyszeruen munka kozben nem voltam éhes) és apszolút húsevo vagyok, de nem szukséges a munkához még az ennivaló sem mint a példa mutatja. :)
Azért eszunk húst mert finom. Kész. Aki meg bármien nézetemben meg akar tériteni (legyen evés hit bármi) azt nem fogom tisztelni.
ma 15:28 !
Hát kíváncsi lennék, hogy a híres fizikai munkásaid mire mennének egy 400m magas toronyházzal! Talán még sétálva sem érnék el a tetejét...
ma 16:02 !
Ha összeállítasz egy 150 grammos húsétrendet, amit képes vagy túlélni, akkor majd én is előállok a szénhidrátossal. Természetesen a növényeket ki kell hagynod belőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!