Miért nem tisztelik kishazánkban a vegetáriánusokat?
A vegetáriánusság egy étkezési mód, pont ugyanannyi tiszteletet érdemel, mint bármelyik másik.
Alapvetően egyébként a legtöbb embernek semmi baja nincs a vegákkal. Egészen addig, amíg el nem kezdenek téríteni. Mivel beleszólnak olyanba, amihez semmi közük nincs. Sokan már-már olyanok, mint a jehovisták. Ők aztán végképp nem tiszteletreméltók.
"Még mindig a disznóvágás a divat?
Hmmmmmm,ez a magyar gasztronómia!Hát ez elég szomorú!"
ne haragudj, de ezek a felvetések még engem is irritálnak, pedig vegetáriánus vagyok.
Talán pont az olyanok miatt "nem tisztelik" a vegákat a nem vegák, mint amilyen te is vagy. Provokatív, térítő, erőszakos, stb.
Engem eddig semmilyen atrocitás nem ért vegetarianizmusomból fakadóan. Téged?
Tisztelt Kérdező!
Engedd meg, hogy hasonló sztereotipikus módon válaszoljak, mint a kérdésed:
Akkó' zabáld inkább tovább a füvet, ba'meg!
20:44 es megmondta a tuti-t. Ha keményen kéne dolgoznod egybol nemlennél vega. Akinek persze olyan meloja van hogy megteheti az az o dolga én sz@rok rá. Csak baromságnak tartom az egészet. De az felháborito mikor a vega szulo ráerolteti a fejlodésben levo gyerekére a vegetarjánus életmodot. Lehet leparasztozni stb de a hús nagyon fontos a fejlodésben levo szervezet számára mondhat akárki akármit.
Amugy én nemvagyok fizikai melos csak tisztelem oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!