Miért látja az emberek többsége a vegákat különállóknak? :S
én csak azt nem bírom, mikor valaki különbnek, többnek érzi magát attól, hogy vega, próbálja megmagyarázni, hogy ez miért jó mikor senki nem kérdezte. meg próbál meggyőzni miért lenne jo nekemis.
aztán eljönnek egy buliba ahol kaja is van, látványosan fintorognak a husokra, minden egyes ételt végigkérdez, hogy ebben van-e hus, minden süteményt hogy van-e benne tojás (hogyne lenne), aztán csak leülnek, nem esznek semmit, csak néznek. na ilyenkor igenis kulonállóak. D megjegyzem ezek olyan összejövetelek ahova barki hozhat vmi kaját, persze ők nem hoznak semmit, csak fintorognak a más főztjére.
Kérdező
Szted jó lenne ha mindenki vega lenne? Képzeld el azt a sok állatot h mi lenne velük. Nem is szaporodnának túl. Már az ősember is húst evett. Miért baj ez?
00:36
miért kéne meggyőzni másokat?
vega vagyok de nem nézem jó szemmel amikor agresszíven, buta érvekkel akarnak vegák "áttéríteni" húsevőket.
az hogy meghökkenek egy pillanatra nem azt jelenti, h hülyének néznek(biztos van pár tajparaszt aki igen és hangot is ad neki de ez a kisebb része) az hogy te érzed magad kellemetlenül már nem mások hibája...
jól írta itt az egyik vega, h csak a térítő-prédikátor-okoskodó vegákat nem bírják. nemrég a társaságunkba került egy illető aki semmit nem kajol be aminek arca van-lesz(tojás), ő még gyerek korában megsajnálta az állatokat és ezért nem eszik hús. a 15 fős asztaltársaságból senki nem szólt be v nevette ki. és ő sem akart minket megtéríteni és kb 5 perc múlva végleg továbbléptünk a témán...
Én csak azokat a vegákat nem bírom, akik gyilkosnak neveznek, mert én húst eszem, és arról papolnak, hogy ők mennyivel egészségesebben táplálkoznak.
Én eszem húst meg halat meg csigát meg rákot, viszont nem eszem kenyeret meg tésztát. Azért a hús még mindig egészségesebb, mint a kenyér. Szerintem.
És vannak vega barátaim, akik nem hangoztatják úton-útfélen, hogy azok, és nem kötözködnek mással, aki nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!