Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Miért látja az emberek többség...

Miért látja az emberek többsége a vegákat különállóknak? :S

Figyelt kérdés
Én is vega vagyok, és sokszor furán néznek rám, és...egyszóval hülyének néznek...
2011. szept. 4. 20:35
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
91%

én csak azt nem bírom, mikor valaki különbnek, többnek érzi magát attól, hogy vega, próbálja megmagyarázni, hogy ez miért jó mikor senki nem kérdezte. meg próbál meggyőzni miért lenne jo nekemis.

aztán eljönnek egy buliba ahol kaja is van, látványosan fintorognak a husokra, minden egyes ételt végigkérdez, hogy ebben van-e hus, minden süteményt hogy van-e benne tojás (hogyne lenne), aztán csak leülnek, nem esznek semmit, csak néznek. na ilyenkor igenis kulonállóak. D megjegyzem ezek olyan összejövetelek ahova barki hozhat vmi kaját, persze ők nem hoznak semmit, csak fintorognak a más főztjére.

2011. szept. 5. 04:55
 22/29 anonim ***** válasza:
91%
Én nem szólok bele h ki mit eszik hát nekem se mondja meg senki. A tény az tény. Vannak olyan tápanyagok, fehérjék amiket csak hússal lehet bevinni. Persze pótólhatok, de nem olyan minőségben, mennyiségben. Mielőtt bárki belekötne: Én a szakmám miatt tanultam ezt és ezek tények. Ha valaki nem eszik húst hát ne egyen. Ha valaki azt mondja h sajnálja őket (és nem eszik se halat, se tejet, tojást. Nem hord bőr dolgokat (mert csak az sajnálja tényleg)) azt teljes mértékben megértem. A többi vegára sem nézek furán (a testvérem is az) de engem ne akarjon senki megtéríteni, mert azzal tuti nem leszek jóban.
2011. szept. 5. 07:49
 23/29 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező

Szted jó lenne ha mindenki vega lenne? Képzeld el azt a sok állatot h mi lenne velük. Nem is szaporodnának túl. Már az ősember is húst evett. Miért baj ez?

2011. szept. 5. 07:55
 24/29 anonim ***** válasza:

00:36

miért kéne meggyőzni másokat?

vega vagyok de nem nézem jó szemmel amikor agresszíven, buta érvekkel akarnak vegák "áttéríteni" húsevőket.

2011. szept. 5. 09:16
 25/29 A kérdező kommentje:
akkor így fogalmazok: vagyunk egy társaságban, és megkínálnak egy kenyérrel amiben persze van szalámi is....mondom kösz nem, és addig eröösködik az ember, mire végre kinyögöm, miért nem kérek...aztán még az ember érzi magát kellemetlenül, és nem tudja, mit csináljon zavarában-.-
2011. szept. 5. 20:25
 26/29 anonim ***** válasza:
kerüld el az olyan embereket akik erőszakosan akarnak neked enni adni
2011. szept. 5. 21:52
 27/29 anonim ***** válasza:
hát meghökkennek, mertén alkatilag ennek a táplálkozásnak az ellenére sem vagyok sovány :D mondjuk tejet, tojást, sajtokat eszek :) csak husit nem
2011. szept. 8. 19:31
 28/29 anonim válasza:

az hogy meghökkenek egy pillanatra nem azt jelenti, h hülyének néznek(biztos van pár tajparaszt aki igen és hangot is ad neki de ez a kisebb része) az hogy te érzed magad kellemetlenül már nem mások hibája...

jól írta itt az egyik vega, h csak a térítő-prédikátor-okoskodó vegákat nem bírják. nemrég a társaságunkba került egy illető aki semmit nem kajol be aminek arca van-lesz(tojás), ő még gyerek korában megsajnálta az állatokat és ezért nem eszik hús. a 15 fős asztaltársaságból senki nem szólt be v nevette ki. és ő sem akart minket megtéríteni és kb 5 perc múlva végleg továbbléptünk a témán...

2011. szept. 17. 12:13
 29/29 anonim ***** válasza:

Én csak azokat a vegákat nem bírom, akik gyilkosnak neveznek, mert én húst eszem, és arról papolnak, hogy ők mennyivel egészségesebben táplálkoznak.

Én eszem húst meg halat meg csigát meg rákot, viszont nem eszem kenyeret meg tésztát. Azért a hús még mindig egészségesebb, mint a kenyér. Szerintem.

És vannak vega barátaim, akik nem hangoztatják úton-útfélen, hogy azok, és nem kötözködnek mással, aki nem az.

2011. okt. 14. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!