Vegetáriánus vagyok kb. 20 éve. Nem néznek rám hülyén, legfeljebb csak viccelődik pár ismerősöm, de rájuk hagyom. Egy idő után egyébként leszoknak róla. Tapasztalataim szerint csak a térítő vegákat utálja a társadalom, ugyanis ellenszenvesek, amikor másokat győzködnek a hús nélküli táplálkozás előnyeivel.
2011. szept. 4. 22:33
12/29 anonim válasza:
Sajnos mindenkit gyűlölnek, aki nem konvencionális. A pacifistákat épp úgy gyűlölik, mint minket, vegetáriánusokat.
18/F
2011. szept. 4. 22:48
13/29 anonim válasza:
Nekem semmi bajom a vegákkal, nekem is van több vega barátom/ismerősöm. Igaz, ők nem is verik nagy dobra, hogy azok, és nem próbálnak boldog-boldogtalant "megtéríteni". Az ilyeneket én se szeretem, de azoktól meg főleg a falnak megyek (vagy inkább őket találkoztatnám össze a fallal :D), akik elhordanak minden szemétnek, mert eszem húst.
2011. szept. 4. 22:57
14/29 anonim válasza:
Én 2 okból vagyok vega:
1,mert irtó kegyetlenül ölik meg őket, tehát sajnálom őket
2,egészséges táplálkozás !!!
2011. szept. 4. 22:58
15/29 anonim válasza:
Alapvetően nem ítélek el senkit...
Kivételt képeznek azok, akiket már előttem említettek: akik mindenáron szeretnének téríteni, illetve azok, akik ugyanúgy elítélnek pl. engem, mert én bizony eszek húst.
Ahhoz pedig, hogy "egészséges táplálkozás" csak annyit fűznék, hogy az embernek nem véletlenül van gumós felületű zápfoga.
2011. szept. 4. 23:05
16/29 anonim válasza:
Szerintem hülyeség elítélni a vegákat, én nem is szoktam figyelembe venni ezt, azt se nézem hülyének aki sajnálja az állatokat és ezért vega, ő ilyen ember, ilyen a gondolkodása, ÍGY KELL MEGSZOKNI, ez természetes dolog.:)
2011. szept. 4. 23:58
17/29 anonim válasza:
Szerintem nincs ilyen kirekesztés, 15éve vega vagyok, és akkor még a kórházakban nem volt húsmentes étel és már akkor se néztek rám kívűlállóként.
2011. szept. 5. 00:23
18/29 anonim válasza:
00:23: Hidd el, ha meg akarnál győzni másokat, akkor máris kirekesztett lennél.
2011. szept. 5. 00:36
19/29 anonim válasza:
Mert nem szoktak hozzá, esetleg nem ismernek más vegát, meglepődnek.
Rám is furcsán szoktak nézni az új ismerősök, ha kiderül (pl. ha kajálni megyünk muszáj olyan helyet választani, ahol vega kaja is van, stb.), de általában miután túljutunk a mióta, miért kérdéseken békén szoktak hagyni. Vannak kötekedőbb egyének, akik jönnek a "leépülazizomzatodmertnemjutszfehérjéhezésmeghalsz" dumával, de miután kiderül, hogy ők többnyire az általános iskolai biológia anyaggal sincsenek tisztában, én pedig kívülről tudom melyik esszenciális aminosav miben található meg a legnagyobb mértékben, meghúzzák magukat.
2011. szept. 5. 01:15
20/29 anonim válasza:
Sajnos nem úgy lettünk "kitalálva", hogy vegák legyünk.Én is próbálkoztam már,kevés sikerrel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!