Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vannak itt vegetárináusok a...

Vannak itt vegetárináusok a Jászságból?

Figyelt kérdés

A környéken nem ismerek, persze tudom hogy sok van, de ismerik-e ezt az oldalt?

Ha a Jászságban élsz, kort, nemet is írj légyszi :)

Én F/18

2011. aug. 22. 09:40
 1/2 anonim ***** válasza:
77%

keress rá az index fórumában asszem az életmódper mittudoménre...ott pörögnek ezek..itt kicsi az esélyed..vagy ...egészségfórumra..pl.házipatika.hu...

vagy gúgliba: vegetáriánus vagyok dőlni fognak a találatok...

2011. aug. 27. 17:31
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én ott laktam, de egyet sem ismertem. Felénk ha valaki azt mondaná nem eszik húst, vega lesz, azt mondanák, hogy valami baj van az agyával, meg hogy úriaskodik meg hasonló zagyvaságokat. "Mindenki" tyúkot, disznót tart és nekik ez olyan, mintha azt mondaná egy eszkimó, hogy nem eszik halat. Nem tartják elfogadható alternatívának.

Tudod, mint a Bazi nagy görög lagziban. "-nem eszik húszt? (mindenki lefagy) -nem baj,akkor szütök bárányt(mosolyogva megkönnyebbülés) :D

2011. szept. 4. 10:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!