Gabonakolbász receptet ismertetne valaki?
Jól etesd meg a cocát este búzával.
Reggel vágd le, ott a kész kolbász benne.DD)
Még sose csináltam, de itt találtam egy receptet:
hú ,a recept elégé kemény.... én tuti elrontanám :)
de szerintem a reformházakban fincsik vannak ,nyaminyami :)
doboszoli te egy vasvillászsírosszalmabúlástrágyáslószaroshurkáteszekkolbászttöltök, PARASZT vagy. nem rossz kannibálnak lenni? saját rokonaidat levágna. szegény malackák. ők még csak malackák, te viszont... haha egy kifejlett SERTÉS vagy. de én ,bármennyire is vagy te szívtelen ,igénytelen én nem eszlek meg téged. én több vagyok nálad. minden vega több nálad!
HAJRÁ VEGÁK! SZERETLEK TITEKET! ;))))
18/ L
oh nyugi szexi nőstény vagyok , ilyenben nem szenvedek hiányt. amúgy te nő vagy? mert ha igen akkor csak közlöm,hogy könyökből el tudnám csábítani a férjedet . ebben biztos vagyok ;)
csók neki!
húú 77% írjál már privit nekem :) tök jó barátnők lehetnénk!
ÉNIS elveszem a férjed! melyik falun laksz? odamegyek néhány napra ,mit szólsz? egy fiatal, szőke, vékony ,kirívó vegetáriánus...uhh és nyár van... bizony sajnos rövid szoknyába kéne járkálnom.
írtam! jelölhetsz fácsén ha akarsz!
háááát lehet ám,nekem nem kéne a férje...lehet büdös. meg disznótvág,fúúúj! nem,nem! csak a vega pasi, CSAK az kell! ;)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!