Melyik az egészségesebb az alma vagy a dinnye?
Figyelt kérdés
Melyik tartalmaz több vitamint, illetve melyik jobb a szervezetnek ??2011. júl. 25. 21:57
1/12 anonim válasza:
az alma! az alma szo lelket jelent. naponta 1 alma megerositi a lelket! tehet mindenkepp az alma!!!
3/12 anonim válasza:
Egyik sem. Egyikből se lehet pálinkát főzni.
5/12 anonim válasza:
SÜLT KUKORICÁT TESSÉK MÁJSZ BITEEEEEEEEEEEEEEEE.
6/12 anonim válasza:
A görögdinnyének a C-vitamin tartalma kb. ugyan annyi mint az almának,a sárgadinnyének viszont sokkal magasabb!A karotin is több a dinnyékben.Vitaminban szerintem a dinnye orrhosszal veri az almát.
Viszont az alma több és többféle hasznos ásványi anyagot tartalmaz,és nyomelemeket.
Mind a kettő egészséges.
Az alma szerintem annyival mindenképpen "jobb", hogy egész évben elérhető.
7/12 anonim válasza:
Az almából remek pálinka készíthető!
8/12 anonim válasza:
Ja, csak baromira be kell cukrozni-
9/12 anonim válasza:
Minden napra egy alma és a doktort távol tarja! :)
10/12 anonim válasza:
én.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!