Egy egész dinnye meddig áll el?
Zöldségesük van haveroméknak, és egy hetes dinnyne van, és ki akarják dobni merthogy tuti má kásás...:S
szerintetek?
me van több is nekik, ha tudom hogy jo lenne elhoznám őket...ha nem kásás meg iylenek, értitek...
lehet valami baja, vagy meddig állnak el ezek?
jo de attol hogy egyet megváágunk érted...:S
lahat az jo de a többi sz*r
van pár darab..:XD
Hm,hát eladni pénzért én már nem merném,bár attól hogy egy hetes még korántsem biztos,hogy rossz.
Azért lenne pár kérdésem:
Milyen körülmények között tárolták a dinnyét a dinnyeföldön való leszedés vagy,ha kamionnal,külföldről érkezett,akkor a kamionról való leemelés óta? Hideg pincében,patkányok között,stb. vagy melegben,35 fokon,esetleg hűtőben?
Amúgy én nem merném valós árán adni,adnék belőle egy max.30% kedvezményt.Ebbe beleférne az is,hogy végigkóstolod az összeset(ergó kivágsz belőlük egy apró kis háromszög vagy kör alakú darabot,amikor még egészben vannak a dinnyék)
Ha ki akarja dobni, akkor:
1, arra gondol, hogy nem jó, még leárazva sem meri eladni (csak ért hozzá, ha zöldséges... illetve a jó dinnyét csak nem dobná ki mert 1 hetes... azaz valszeg tényleg nem jó már)
2, nem pénzért adná Neked sem, így tök mindegy mennyit viszel haza, max. ha nem jó, kidobod. De Te addig is hűvös helyen tartsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!