Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hogy hívják ezt a fajtáját a...

Hogy hívják ezt a fajtáját a vegáknak?

Figyelt kérdés
Ők azok, akik csak halat és csirkét esznek, nem vegetáriánusok, de benne van a nevében a "vega" szó. Mi lehet ez? Köszi előre is.:)
2011. jún. 24. 17:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Úgy hívják, h finnyás, mert ha eszik húst, nyilván nem vega :D

Amúgy én is húsevő vok, és úgy kerültem ide h kiadta a véletlen kérdés.

2011. júl. 12. 02:04
 12/15 anonim ***** válasza:

nem finnyás! szemivegetáriánus.

nem tudom hallotad-e:

-a disznóhús nagyon egészségtelen,

-pl. norvégiában nem sokan hallottak arról, cukorbeteg (mert eszméletlen sok ennyiségű halat esznek meg).

-a vöröshúsok nem éppen ember tányérjára valók.

Az szív, érrendszeri betegségek, cukorbetegségek kialakulása (kiv. az öröklődés) a túlfűszerezett magyar konyha gyermekei.

2011. júl. 12. 11:35
 13/15 anonim ***** válasza:

Persze tudom, de csak viccből írtam :D Én is főleg szárnyast eszem, néha tarját, évente kb 1x steaket meg kb 3x tatár beafsteak-et. Amúgy a kedves 90%-osnak üzenem, azért eszünk gyümölcsöt meg zöldséget mert kell az IS, és kár lenne azt hinni h csak a vegák étkeznek egészségesen, mert nagyon sok húsevő is kiegyensúlyozottan eszik, sook zöldség, gyümölcs, gabona megfelelő arányban stb.

És ebben a topikban te vagy az egyetlen aki gusztustalan módon minősített másokat. Egy húsevő nyomott egy laza poént mire te lealázol mindenkit aki húst eszik...gratulálok, kicsit üldözési mániád van, nem gondolod?

2011. júl. 12. 13:31
 14/15 anonim ***** válasza:

"Az szív, érrendszeri betegségek, cukorbetegségek kialakulása (kiv. az öröklődés) a túlfűszerezett magyar konyha gyermekei."

Nem inkább a gyorsan felszívódó szénhidrátoké? :)

2011. júl. 12. 23:31
 15/15 anonim ***** válasza:
VOGON
2011. júl. 20. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!