Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Bográcsos receptek vegáknak?

Bográcsos receptek vegáknak?

Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 17:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Lebbencs leves, több recept is van fent neten, mi zöldséggel, répával szeretjük.

Paprikás krumpli, ha egy kis galuskát szaggatsz bele, és belebuggyantasz egy-egy tojást fejenként, igazán laktató és különleges.

Lehet készíteni gombapörköltet tarhonyával, bácskai gombás rizst, lecsót több verzióban.

2011. máj. 12. 17:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A legegyszerűbb a pásztortarthonya. Tarhonyát megpirítod, vizet rá, aztán kockára vágott krumplit, porpaprikát, kis hagymát, sót borsot és kész is.

Bármiylen tartalmas zöldségleveset, épp mit lehet kapni abból.

Hamisgulyás

Diós chilisbab (a hús helyett dió, egyébként minden a régi recept szerint)

Sőt, mi jógatáborban a reggeli kásákat is bográcsban csináltuk, volt külön vega és vegán bogrács is. nagyon kellemes volt, frissen őrölt fahéjjal, az erdőben szedett szamócával, akácmézzel, málnával telerakva.

2011. máj. 12. 17:31
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi
2011. máj. 12. 17:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Én a cukkínís gerslis lecsót szeretem bogrécsból a legjobban.

:)

2011. máj. 13. 16:42
 5/8 A kérdező kommentje:

hát remélem valami fincsit csinálunk mi is:)

osztálykirándulásra megyünk és én vagyok az egyetlen aki nem eszik húst:)

2011. máj. 14. 14:58
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Én például tegnap gyrost sütöttem - bográcsban.

Ráadásul disznófejhúsból amit előtte pacalpuhára főztem.

Aztán azt mondtam a vegás szöszinek,hogy ez a gyrosfa gyümölcse pirítva,fűszerezve mire jóízűen belakmározott belőle ...

Kóstold meg egyszer a FOKHAGYMAPÖRKÖLTET - saját recept.

A pörköltalapra 1-3 kiló (attól függ mekkora a buli) tisztított,egész fokhagyma kerül amit alig "roppanósra" párolok. Isteni !!

:D

2011. máj. 15. 08:59
 7/8 anonim válasza:
0%
Sok ilyen recept van.
2011. máj. 15. 13:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Ucsónak:

Akkor legalább egyet írj le te is,nehogy azt higgyék a moderátorok,hogy csak hang vagy és a levegőbe beszélsz.

Egyébként a legnagyobb sikere még mindig a paprikás krumplinak van,vegáknak szójakolbásszal !

:p))

2011. máj. 16. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!