Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Miért nézik hülyének az...

Miért nézik hülyének az embert, ha nem akar húst enni?

Figyelt kérdés
Ti mit mondtok akkor, ha megvetnek titeket ezzel?
2011. jún. 13. 19:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%
Az embernek NEM húsevö és NEM növényevö fogazata van, hanem MINDENEVÖ, ami azt jelenti, hogy növényeket ÉS húst is eszik természetes körülmények között.
2011. jún. 15. 14:53
 12/20 anonim ***** válasza:
58%
Nekem se az a bajom, hogy nem esznek húst hanem az, hogy azt mondják másoknak, hogy vegánal lenni jó és nem vegának lenni béna. Meg azt, hogy szegény állatkák. Ja és még az is idegesít, hogy egy vega házaspár nem eteti hússal a gyerekét pedig egy gyereknek kell a hús.
2011. jún. 18. 00:00
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem,hasonló lehet ez a fogyókúrázáshoz. Ha bírod csinálni,az nagy önfegyelemre vall,és az erő piszkálhatja mások szemét. Ilyenkor szoktak gonosz módon traktálni egy kis kolbásszal,vagy fogyi esetén édességgel. De visszatetsző lehet az is,ha te különlegesebbnek tartod magad másoknál,mert vega vagy. Kezeld magad és másokat is természetesen,a kölcsönös tolerancia lenne fontos. A melegeket is könnyebb lenne elfogadni,ha természetesen viselkednének. Mindig lesz olyan,akit zavar,ha valamiben eltérsz a normálistól. Csak vigyáz,hogy te se ítéld el az átlag embert.Az is rendben van,ha te vega vagy,de az is teljesen normális és jó,ha más pedig húsevő.
2011. jún. 19. 11:52
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Volt, hogy több, mint egy évig nem ettem húst. Nem volt önfegyelmem, csak egyszerűen nem kívántam... Aztán egyszer csak megkívántam natúr sült csirkemellet citrommal. De sem ezt, sem az előbbit nem kötöttem senki orrára. Magánügy. Ahogy az is, hogy kivel bújok ágyba...
2011. jún. 19. 12:29
 15/20 anonim ***** válasza:
89%
Akármennyire is igaz, hogy ez teljes mértékben magánügy, azt el kell ismerni, hogy többnyire ferde szemmel néznek ránk. Tapasztalatból mondom. Igyekszem nem törődni vele, és ha csak nem muszáj, nem emlegetem, hogy vegetáriánus vagyok. Ha pedig rákérdeznek, egyszerűen mondd azt, hogy nem szereted a húst! Ezt mindenkinek kötelessége elfogadni...
2011. jún. 19. 21:48
 16/20 anonim ***** válasza:
92%
Ez egy darabig engem is zavart. A családom nehezen fogadta el és még a mai napig néha megy a vita emiatt. Mivel a családban csak én vagyok vega így nehéz olyat főzni ami nem fő együtt a hússal. Hiába mondom azt, hogy ne foglalkozzanak vele majd megoldom magam, ők egyék ami nekik jól esik, mégis megy a hiszti, hogy nem tudják mit főzzenek. Az az igazség, hogy szerintem azt, hogy vega vagy nem kell reklémozni, csak ha szükséges elmondani akkor mond el. Én se reklémozom, de ha közös étkezésre kerül a sor ahol nincs lehetőség, hogy egy kissebb adagot én készítsek vagy válogasak össze, akkor megemlitem, hogy ha lehet, akkor egy kissebb adag húsnélküli történet is kerüljön az asztalra. A vélemények meg nem érdekelnek bár szerintem a kölcsönös elfogadás alap dolog lenne ha én is tolerálom más hobortjait.
2011. jún. 20. 08:31
 17/20 Sandvvits válasza:
0%
Mert ez emberi idiotizmus mér nem eszel húst ez a természet rendje-,-"
2011. jún. 20. 19:36
 18/20 anonim ***** válasza:
59%

az ember mindenevo! ezt igaz! de legelsosorban novenyevo!a novenyekben is van feherje,vitamin es minden ami kell a szervezetnek..egyetlen anyak van a husban ami masban nincs,az allati feherje..de mar kepesek ezt eloallitani allatok leolese nelkul..azt pedig dontse el mindenki hogy mert nem eszik hust..en pl ritkan eszek mert undorodom tole es nagyon megvalogaton..mast mindent eszek ami a novenyeket illeti..ezen kivul ha utana jartok,rajohettek,hogy az emberi szervezet szamara csak masodlagos a hus..ezert hetente egyszer hust enni bosegesen eleg!aki ennel tobbet eszik az mar nem egezseges..kiveve a hal..csirkemell..de a disznohus az mar eleve nem egezseges..nektek husevoknek van fogalmatok mennyi bakterium van a husban?fertozott disznohussal terjed pl az undorito galandfereg..ami tobb mint 10 meterre megno a belekben..

en inkabb nem eszek hust minthogy valami bajom legyen..

raadasul az allatot amikor levagjak,pl amikor egy disznot leszurnak,fel ezert adrenalin termelodik a husaban..stb..

ezt az ember megeszi,a szervezetebe kerul es kiutkozhet rajta..en ilyenekrol is olvastam es hallottam tobb embertol..raadasul ez az izere is hatassal van..kinaiak szoktak kinozni az allatokat a labuk eltoresevel egy nappal a leolesuk elott,mondvan hogy igy finomabb a husa..

raadasul minnel tobb a vega,annal kevesebb hus fogy,ami azt azt jelenti hogy nem olyan nagy az igeny,es ha nincs akkora igeny akkor nem is meszarolnak annyi allatot..ennyit azoknak akik ugy gondoljak hogy igy is-ugy is levagjak..

2011. júl. 11. 11:26
 19/20 anonim ***** válasza:
49%
Pedig sajna levágják, és proteinfeldolgozó üzemben csinálnak belőle frankó kis tápocskát, amivel aztán megetetik az immáron kannibállá nevelt vágásra várót...
2011. júl. 11. 23:58
 20/20 anonim válasza:

Ezt teljesen a te ügyed, nehogymár valaki leszóljon ezért!

Én sem szólok le senkit attól hogy homi xD

Hát de na... Ha megvetnek, kakáld ke, nem kell foglalkozni vele!

2011. júl. 14. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!