Miért nézik hülyének az embert, ha nem akar húst enni?
az ember mindenevo! ezt igaz! de legelsosorban novenyevo!a novenyekben is van feherje,vitamin es minden ami kell a szervezetnek..egyetlen anyak van a husban ami masban nincs,az allati feherje..de mar kepesek ezt eloallitani allatok leolese nelkul..azt pedig dontse el mindenki hogy mert nem eszik hust..en pl ritkan eszek mert undorodom tole es nagyon megvalogaton..mast mindent eszek ami a novenyeket illeti..ezen kivul ha utana jartok,rajohettek,hogy az emberi szervezet szamara csak masodlagos a hus..ezert hetente egyszer hust enni bosegesen eleg!aki ennel tobbet eszik az mar nem egezseges..kiveve a hal..csirkemell..de a disznohus az mar eleve nem egezseges..nektek husevoknek van fogalmatok mennyi bakterium van a husban?fertozott disznohussal terjed pl az undorito galandfereg..ami tobb mint 10 meterre megno a belekben..
en inkabb nem eszek hust minthogy valami bajom legyen..
raadasul az allatot amikor levagjak,pl amikor egy disznot leszurnak,fel ezert adrenalin termelodik a husaban..stb..
ezt az ember megeszi,a szervezetebe kerul es kiutkozhet rajta..en ilyenekrol is olvastam es hallottam tobb embertol..raadasul ez az izere is hatassal van..kinaiak szoktak kinozni az allatokat a labuk eltoresevel egy nappal a leolesuk elott,mondvan hogy igy finomabb a husa..
raadasul minnel tobb a vega,annal kevesebb hus fogy,ami azt azt jelenti hogy nem olyan nagy az igeny,es ha nincs akkora igeny akkor nem is meszarolnak annyi allatot..ennyit azoknak akik ugy gondoljak hogy igy is-ugy is levagjak..
Ezt teljesen a te ügyed, nehogymár valaki leszóljon ezért!
Én sem szólok le senkit attól hogy homi xD
Hát de na... Ha megvetnek, kakáld ke, nem kell foglalkozni vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!