Szerintetek, ha a férfi mindenevő, és a nő vegetáriánus egy kapcsolatban, hogyan lehet ezt megoldani a mindennapokban? Van valakinek a témával kapcsolatban gyakorlati tapasztalata?
pedig nem hiszti. anyám se tudná már megfőzni a húst, hozzáérni se tud. megveszi a boltban a mostohaapámnak, de nem főzi meg. én se. a párjaimnak nem volt eddig belőle gondja.akinek meg gondja lenne ebből, az nekem nem kell, pont.
amúgy, én elviselem, hogy a barátaim ott eszik előttem, meg nem is szólok bele, de nem, nem fogom megfőzni. és más vegetáriánus se nagyon.
"Már rég írtad ki a kérdést szóval lehet nem aktuális, de ez nagyban a férfi ízlésétől is függ szerintem. Ha nem igényli annyira a húst, húsos ételeket akkor megoldható hogy párszor csinálsz húst, de leginkább vegetáriánus ételeket. De ha húsos, igényli a húst akkor bizony probléma lesz. Az én párom is nagyon nagy húsevő, minden ételben kell lennie húsnak. Imádja a töltött káposztát, gulyást, pörkölteket, kolbászt, szalonnát, csupa olyan dolgokat amit egy vegetáriánus nem eszik meg. Ha én mondjuk az lennék akkor totálisan két felé kellene főznöm hogy mindenki elégedett legyen, és ez azért nap mint nap nagyon macerás és megterhelő, akár időben, anyagilag, vagy energiában is."
Ha szeretne, nem rabszolgának tartana. Vagy ez így számodra OK?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!