Szerintetek, ha a férfi mindenevő, és a nő vegetáriánus egy kapcsolatban, hogyan lehet ezt megoldani a mindennapokban? Van valakinek a témával kapcsolatban gyakorlati tapasztalata?
Nos, vannak megalkuvó vegák is, meg aki 3-4 éve nem eszik dögöt, attól ne várj el ilyeneket. Azon kívül ha már gyereke van tőled, nem lesz olyan ostoba, hogy fogja a gyereket, és elvonul vele nyomorogni, te meg éld a világodat boldogan. Ha megcsináltad, csak tartsd el.
Szerintem ennyi. :)
12:56
Így van, ahogy írod, és egyet is értek vele.
Tökéletes párkapcsolat is szerintem, csak a mesében van.
Valahol mindenkinek engedni kell az elvárásaiból.
Szia! Nálunk én vagyok vega, a férjem húsevő. 6 éve élünk együtt és tökéletesen működik. Én már több, mint 10 éve nem eszem húst/húsosat, semmilyen formában és ehhez keményen ragaszkodom: így nem eszem meg azt az ételt sem, amibe belefőtt a hús, vagy zsírral készült, vagy ugyanabban az olajban sült, mint a húsos. Azt viszont el kell fogadnom, hogy a férjem csak akkor lakik jól, ha húst eszik. Így én általában kétfélét főzök: húsosat és nem húsosat. A leves általában vega, a második pedig 2 féle. Ez megoldható úgy, hogy pl. krumplipüré + rántott hús/rántott sajt, vagy van olyan, hogy teljesen különbözőt főzök, de ez a ritkább. A helyzetünket megkönnyíti, hogy hétközben a férjem a munkahelyén eszik, (én sajna nem tudok, mert nincs vega kaja), így ilyenkor csak magamra főzök, s csak hétvégéken kell kétfélét.
Asszem nyugodtan leszögezhetem, hogy a kapcsolatunkban ez jelenti a legkisebb problémát!
én közöltem a barátommal, hogy ha majd összeköltözünk ne is számítson arra, hogy húst csinálok neki. és igenis undorítónak találom egy húsos ételnek már a látványát is (nemhogy a szagát). ez nem hiszti. az mondjuk még nem tűnt fel h a húsevő emberek büdösek, de mostantól figyelni fogom :D
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!