Mit ajánlanátok reggelire felvágott helyett?
Melegszendvics, toast kenyérből sajttal töltött szendvicskék, főtt tojás, tojáskrém, kaszinó tojás, majonézes kukorica vagy krumpli saláta, svédgomba saláta, snidlinges vajaskenyér, satos kenyér, mustáros kenyér, kőrözöttes kenyér.
Üdv!
cottage cheese/túró-medvehagyma, újhagyma, petrezselyem, kapor apróra vágva-összekeverve, pizzás abonnetre rákenve-isteni finom:)
amúgy húskrém, töpörtűkrém, tojáskrém, sajtkrém-zöldségekkel variálva
sütött pékáruk-lekváros, túrós bukta, spentós-túrós lepény, almás, mákospite egy pohár tejjel
műzli, tej, joghurt, kefír, gyümölcs
rántotta, tükörtojás, főtt tojás, melegszendvics-gombás, sajtos, zöldséges
zabkása gyümölccsel
lekváros, mézes kenyér/kalács, piritós, sajtos bundáskenyér
tejberizs, gríz
májkrém, tonhalkonzerv
palacsinta, gofri, lángos
croissant, kuglóf, kakaós, fahéjas csiga, muffin,
Tojáskrém! Anya máskor csinált, nagyon finom volt, de azt még fel is dobhatod fűszerekkel, újhagymával stb. Vagy Natúr joghurt, azt is simán be lehet ízesíteni, mindenkinek úgy, ahogy szereti, friss gyümölccsel, lekvárral, bármivel. Én az amerikai palacsintát is nagyon szeretem, nem is nehéz megsütni.
Ez egy tuti recept, mindig ezt sütöm, a juharsziruptól meg ne ijedj meg, én mézet rakok bele és nagyon finom azzal is.
Moa
hasznosak a válaszok még azoknak is akik csak válaszolni térnek be ide. :)
Gyakran eszünk pizzát reggelire.
Házilag.
Nem kel más ,csak élesztő, liszt , egy kis só, feltétnek meg -paradicsomos-oregános alapra- azt teszel ami jól esik.
Zöldséget, sajtot, tonhalat... de magában is finom ez a tészta, ugy hogy bedörzsölöd fokhagymával, és akkor citromos teát hozzá :)
-nekünk a zsirsszalonnás jó sok hagymás változat a kedvencünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!