vega húsvét, ez a hét poénja. de komolyan, milyen a húsmentes húsvét? eleve enne a lényege az, hogy böjtölsz előtte, majd ekkor újra eszel húst. egy vega gyakorlatilag egész évben böjtöl.
2011. ápr. 4. 16:41
7/11 anonim válasza:
Főtt sonka, tojással, és kaláccsal mégis mi mást?
2011. ápr. 5. 00:09
8/11 anonim válasza:
Répát répával:)))?? én meg rántott nyulat!
Ugyan már, hát sonka, főtt tojás, kalács, franciasaláta, és hidegtálhoz hasonló ételek.
Szerintem ez így szép.
2011. ápr. 5. 09:26
9/11 anonim válasza:
Ha van lehetőséged grillezni csinálj zöldség nyársakat, csümölcsöket is gillezhetsz,
tortilla lapokat lehet készen kapni töltheted szalszakkal, bármilyen salival,
hidegtál kaszinó tojás, körözöttel töltött zöldségek, sajttekercs, töltött gomba,
Szójafelvágott, és hozzá ugyanaz, ami a többieknek, csak sonka kivételével: újhagyma, főtt tojás, friss kenyér, kalács, saláták, sajtok stb.
Természetesen mielőtt bárki belekötne: lakto-ovo-vegetáriánus vagyok, így csak a húst nem eszem, tejet, tojást igen. Attól még, hogy speciel sonkát nem kérek, az ünnep nekem is ünnep, és a menü is az. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!