A pizzás csigában van hús?
Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 16:10
1/11 anonim válasza:
Attól függ. Ha a boltban veszed, nem lesz benne. Ha te szeretnéd elkészíteni, tehetsz bele, mert szerintem úgy finomabb! De pizzából sem csak egyféle van, ezt is többféle módon készítik.
2/11 anonim válasza:
Attól függ..
Van, amelyikben van (ne húsra gondolj, csak párizsira :D), van, amelyikben nincs.
3/11 A kérdező kommentje:
hú hát nagyonremélem,hogy amit én ettem abban nemvolt :SS ..máskor nemfogokenni:D köszi a válaszokat:)
2011. márc. 11. 18:06
4/11 anonim válasza:
Általában nincs, fűszeres, paprikás, néha paradicsomos krémmel készítik. A nagyon offé pékségekben vagy házi készítésű pizzás csigákban lehet, hogy van hús is, de azt az árán látni fogod. (:
5/11 anonim válasza:
Boltban általában nem raknak bele, spórolnak, ahogy tudnak. (szerencsmre :D)
6/11 anonim válasza:
Nem csak anyagi szempontból nincs benne. Egy főtt-sült húskészítménynek másfajta tárolás kell.
7/11 A kérdező kommentje:
jajj dejóóó. nagyonmegijedtem mer én is úgy tudtam hogy nincs és most mondták páran ismerőseim hogy szerintük van
köszi a válaszokat:)
2011. márc. 13. 12:00
8/11 anonim válasza:
Szerintem van benne sonkakocka, abban, amit én szoktam venni legalábbis van
9/11 anonim válasza:
hát nemtudom
ha jóra gondolok abban nincs
de van olyan bolti amire rávan irva úgy kb mit találhatsz benne
10/11 anonim válasza:
Ki kell ábrándítsalak... egy csomóban van hús.
Én mindig megkérdem a pékségben, hogy van-e benne.
A Lipóti pizzás kiflije pl. húsmentes, a Fornetti pizzás aprósüti is, de másutt kifogtam már ilyen nagy ronda sonkakockákat benne. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!