Miért vegák a sznob ezotérikusok?
Mostanában gyakran felmerűlt, hogy nem szabad húst enni, mert valamilyen 35 parancsolatban benne van. Attól függetlenűl, hogy honnan szedték ezt a parancsolatot pl Lipótmezőből vagy bárhonnan. Érdekel a magyarázat.
Az itteni ezotérikusok miért vegatírianizmusban élik ki sznobságukat ?
Gondold el, miért racionálisabb a nekönk gyógynövényeket és gyógyszert adó növényeket kipusztítani, akik nélkül még oxigén utánpótlás sincsen, ami nagyon fontos a túl szennyezett mai világban, mint az egyébként is egymást pusztító állatokat megenni, ami teljesen normális, hiszen egyrész evolúcionálisan húsevők vagyunk, olyanok a fogaink és már az elődeink is azok voltak, az ősemberről nem is beszélve aki szinte csak azon élt és jól tette mert nem halt ki és továbbfejlődött. Másrészről pedig minden egészséges tápanyag benne van, a húsban, tejben, májban stb. Isten is azért teremté az állatot, hogy azt egyék az emberek, nélkülük nincsen teljes értékű táplálkozás, és b12 vitamin.
"Isten is azért teremté az állatot, hogy azt egyék az emberek"
Na, veled sem hagynám egyedül a kutyáimat! :D
(Egyébként nem vagyok vega épp most ettem egy nagy adag marhapörit... Nyammmm!) :)
1: Mi az a Lipótmező?
2: Mi az a vega?
3: Mi az a sznob ezotérikus?
4: Mi az a vegatírianizmus?
Megköszönném, ha valaki ezeket leírná nekem!
Nem az ezotériások vegák, hanem aki vegetáriánus. Ez nem attól függ hogy ezotériás. Buta vagy kérdező nagyon butuli. Hány éves vagy?
Aki nem esznek húst, azok tovább élnek és valamiért egészségesebbek. Ez tény.
Lipótmező azt hiszem valami elmegyógyintézet, a vega az vegetáriánus akar lenni csak a kérdezőnek nem volt kedve kiírni. A sznob az az aki fenn hordja az orrát az ezoterikust meg te is tudod. Az vegetarianizmus akarna lenni, ami azt jelenti amikor valaki nem eszik húst, ez olyan mint aki mindenevő, vagy húsevő, ők vegetáriánusok.
Értem Tomi, hogy a lényegre akartál tapintani, csak kicsit komolyan vettem, ezek szerint.
1. szerinted az a nyomorult állat mit eszik, amit te megeszel???? az is növényt eszik észlény!
2. mi az, hogy egymást pusztító állatokat megenni? te húsevő csirkét meg marhát eszel? grat... gondolkozz mielőtt megszólalsz
Kösz Max a választ :D
Értem már a kérdést :D
A kérdezőnek azt mondanám, hogy szerintem nincs sok értelme a kérdésének.
Némely válaszolók úgy látszik nem értelmezték vagy nem voltak képesek a kérdésben leírtakat.
A vegák egyáltalán nem egészségesebbek mint a vegyes étrenden élők ! Egyáltalán nem, ez tévhit amit a vegák hírdetnek. Másrészt pedig sokkal rosszabb mint az egészségtelenül étkezők, mert egy csomó minden hiányzik az étrendből, pl a b 12 vitamin.
Az állatok ragadozók és megeszik egymást, biológiát kellene tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!