Körülbelül mennyibe kerül egy elegáns (nem sznob) étteremben egy vacsora két főre (bor vagy egyéb alkoholos ital nélkül)?
Szerintem 6-8 ezerből maximum megúszod. Persze attól is függ, mit esztek, nyilván a bélszín drágább lesz, mint egy spagetti.
Én nemrég voltam a Pesti Lámpásban, nekem tetszett. Persze kérdés, mennyire akarsz elegánsat :)
Trófea Grill.
Hétfő-csütörtök 2500-3000 Ft (attól függ melyik éttermükbe mész)
Péntek-szombat-vasárnap: 3500-5000 Ft.
Ez az ár korlátlan étel- és ital(!)fogyasztást tartalmaz. (Ital esetén: sör, folyóbor, pezsgő, szénsavas, rostos, ásványvíz, kávé, kapuccsinó).
Nagyon jó a konyhájuk, svédasztalról választhatsz mindent. Csak ajánlani tudom.
8-10ezer, ha egy pohár üdítőt is isztok mellé és tényleg nem egy kis kifőzdés, házi jellegű étterembe mentek, hanem valami mutatósabba.
De a Trófea tényleg nagyon jó (én különösen az újbudait ajánlom, a szerémi úton), feljebb már leírták az árait, ez kompletten egy főre, korlátlan étel-ital fogyasztással van és mindennap rengetegféle ételből tudsz válogatni kedvedre, ha akarod, és a gyomrod is bírja, akár az összeset végigkóstolhatod. Van látványgrill is, ha éppen arra szottyan kedvetek, és sokféle desszert.
Köszönöm a válaszokat!
A Trófeát valamennyire ismerem, és sok jót hallottam én is róla, de oda nem szeretném vinni, mert már többször is járt ott.
Valami különlegeset keresek, mint pl a Kakas, ami tényleg jónak tűnik, csak igen messze van. Ha valakinek van még tapasztalata jó éttermekkel kapcsolatban akkor nyugodtan ossza meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!