Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Ha nem eszem húst, kenyeret,...

Ha nem eszem húst, kenyeret, max. Teljes kiőrlésűt, krumplit, tésztát, mit egyek, ami nem hízlal?

Figyelt kérdés
Zöldséget szoktam párolni, teljes kiőrlésű kenyérrel eszem meg. Néha eszek rizst, nagyon kevés tésztát, de nem viszem túlzásba, hogy attól hízhatnék. Próbálok változatosan enni zöldségekből, de nem jut eszembe ár, mit egyek. Milyen ételt ajánlatok? Fogyni szeretnék 4 kilót... Edzőterembe járok, de nem fogyok semmit. Meleg étel ötleteket várok. :)
2011. febr. 26. 18:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Vegetáriánus vagy hogy nem eszel húst? (Csak kérdezem) Amúgy a sovány húsokat lehet enni mint a csirkemell, azt se panírozva hanem mondjuk fűszerezve, párolt zöldséggel, vagy kukoricás rizzsel, úgy nagyon finom. Hozzá ehetsz uborkasalátát, vagy egyéb salátákat, savanyúságokat.Én imádom :)
2011. febr. 26. 18:58
 2/12 A kérdező kommentje:
Kissé megundorodtam a hústól.
2011. febr. 26. 19:03
 3/12 anonim ***** válasza:
Jah, értem. Halat szereted?
2011. febr. 26. 19:11
 4/12 A kérdező kommentje:
Szeretem, de nagyon drága... :(
2011. febr. 26. 19:11
 5/12 anonim ***** válasza:

Ajánlom a Testkontroll című könyvet, ami egy olyan diétát mutat be, amivel örökre megszabadulhatunk a felesleges kilóktól! Az írás alapvetően hús és tej ellenes, de olykor-olykor "könyörületes" a húsevőkkel szemben.

[link]

2011. febr. 27. 02:31
 6/12 anonim ***** válasza:

Lencse, bab, csicseri.... ezzekből leves, sali, egytálétel. Sós vizben megfözöd (konzervet is használhatsz) utána serpenyöben piritott hagymával, különleges füszerekkel átforgatod rögtön nem fözelék.

Tonhal, szardinia konzervek nézd az akciókat akkor nagy adagal raktároz el. Fagyasztott halak.

2011. febr. 27. 22:39
 7/12 anonim ***** válasza:
2011. febr. 27. 22:43
 8/12 anonim válasza:
0%
zsíros kenyeret hagymával vagy 8 óra után minimum 1 kiló zsíros disznóhúst zsírban sült krumplival vagy 5 db BigMAc
2011. márc. 3. 21:58
 9/12 anonim válasza:
undorító a hús
2012. jan. 26. 20:42
 10/12 A kérdező kommentje:
Halat sem eszem, de már tojást sem... A hal is hús!
2012. jan. 26. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!