Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mennyiért veszel/vennél meg...

Mennyiért veszel/vennél meg 1kg krumplit?

Figyelt kérdés
2010. szept. 11. 09:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
90-ért lehet venni, holott 30 ft-nak kellene lenni és semenyniért, mert mi magunknak termesztjük:)
2010. szept. 11. 09:28
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem válaszoló szerencsés ember, mert termelhet. Tudom a munka, de panelban nem megoldható. Egyébként pofátlanul magas ára van a krumplinak. Mi elég sokat eszünk, próbálom olyan helyen megvenni, ahol lehet, hogy drágább, de nem dobálom ki a felét. A Lidl-ben egy hete szombaton 129 ft-ért volt akciós, de az első pár órában elkapkodták, így mire mentem, elfogyott, pedig gyönyörű volt. Szóval amerre én járok 150-200 körül van az ára, de azt mondják, hogy ősszel még drágább lesz. Sajnos nem tudok egyszerre többet venni, mert kicsírázik a panelban.

22-es csapdája. Ha szép, kénytelen vagyok megvenni drágán is.

2010. szept. 11. 09:42
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem is érdemes sok krumplit venni az idén. Nagyon sok eső volt,kevés termett. Ami termett,az is tele van vízzel. Hamar megromlik. Legalábbis a magyar krumplik. Ezért olyan drága.
2010. szept. 11. 09:48
 4/15 anonim ***** válasza:
62%

Én nem nagyon figyelem a krumpli árát.

Ha kell megveszem a 200Ftosat is. A lényeg, hogy magyar legyen és szép.

Nem sok krumplit eszünk, a hűs meg sajnos nem terem a bokron.:((

Pedig nálunk az fogy sok.

2010. szept. 11. 09:51
 5/15 anonim válasza:
100%

Mi 50Ft-ért vesszük háztól frissen szedettet.

A boltba meg 130/kg

és amit a boltba árulnak nem is jó legtöbbször, még szerencse hogy anno termeltünk és tudjuk mi a jó.

2010. szept. 11. 09:53
 6/15 anonim ***** válasza:
90 forintért hol lehet egy kg krumplit venni? mifelénk az 5 kg-osban is 179-re jön ki, a kilós meg 199
2010. szept. 11. 09:59
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ingyen van. Azaz nem is, mert elég sok munka van belefektetve + a vetőmag és permetszerek ára. De mi is magunk termesztjük. Lakótelepen élünk, de van egy hétvégi házunk, ahol van konyhakert és gyümölcsös.
2010. szept. 11. 10:20
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
30 kg-t vettünk 2000 ért piacon azaz 1kg 67 Ft volt
2010. szept. 11. 10:57
 9/15 anonim ***** válasza:
Mi termesztjük. De nagyon sok vele a munka! Rengeteg eső esett idén, és most is az elmúlt napokban, már fel szeretnénk szedni, de nem lehet, mert áll a víz rajta és félünk, hogy elrothad! De mindehol ugyanez a helyzet. Úgyhogy drága lesz a burgonya, ahogy minden más is! Higyjétek el, ha 1 évben dolgoznátok vele, akkor azt mondanátok, hogy megveszem inkább 150Ft-ért!
2010. szept. 11. 13:02
 10/15 anonim ***** válasza:

Kedves 9:59

Apám modnta, hogy a piacon annyi. Ez egy hete volt. Mivel 40%-os terméskiesés van, lesz ez még így se. Nyíregyházi vagyok, Pesten és NYugat-Mo-gon biztos drágább minden zöldség, gyümölcs. Csak azt nem értem...hogy a ***** ***** *****pofájúak miért 50ft-ért vették be a meggyet

2010. szept. 11. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!