Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Ez miért lehet? Egyre jobban...

Ez miért lehet? Egyre jobban undorodok a hústól.

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, másfél éve voltam vegetáriánus fél évig az állatok szeretete miatt (hehe, kaptam is a fejemre rendesen...) nem is volt semmi problémám vele, de mivel a családban mindenki másféle diétát folytat ezért kénytelen voltam azt enni amit ők mert magamnak még nem tudtam kaját csinálni, így megint húst ettem (bár ritkán). Most pedig ha a szendvicsembe sonka van, vagy ha rántott húst eszek, sokszor annyira rámjön a hányinger hogy nem bírok többet enni, mert szerintem annyira undorító :S Légyszi ne oltogassatok, nem szeretnék veszekedést...köszi.
2011. febr. 11. 00:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg azért, mert elszoktál az ízétől, szagától. Ha egy ideig nem fogyaszt húst az ember, nagyon büdösnek, rágósnak, undorítónak érzi. Ha továbbra is szeretnél húst fogyasztani, akkor azt ajánlom, húzz bele, ha nem, akkor meg szerezz be egy vega receptkönyvet. Sütni-főzni hidd el, nem nehéz, és egy idő után úgyis meg kellene tanulnod :)
2011. febr. 11. 00:17
 2/8 A kérdező kommentje:
hát igazából így, hogy ezt érzem evés közben valahogy nincs kedvem ahhoz hogy hozzászokjak újra:D úgyhogy szerintem hanyagolom... még esetleg az ilyen egyszínű sonkát (parizer?:D) meg tudom enni mert az nem nyúlik meg nem nyálkás mikor hozzáérek... mert nem gondolok bele h miből van mikor eszem..de a többinél nem tudok nem rágondolni :s köszi szépen a választ :)
2011. febr. 11. 00:20
 3/8 doboszoli ***** válasza:

Ha nem ízlik, ne erőltesd.

Legyen az evés élvezet, edd amit szeretsz.

Ennyire egyszerű.

2011. febr. 11. 06:22
 4/8 anonim ***** válasza:
a parízerben nem sok hús van
2011. febr. 11. 19:31
 5/8 anonim ***** válasza:
pontosabban minden benne van,az állat visszamaradt,fel nem használható részeit darálják bele
2011. febr. 11. 19:32
 6/8 A kérdező kommentje:

tudom de a külseje annyira nem tükrözi:D

köszi a válaszokat

2011. febr. 11. 20:45
 7/8 anonim válasza:
nálam is undorral kezdődőtt..ha próbáltam húst enni mindig vissza is jött.de már több, mint 14 éve nem ettem, eszembe sem jut soha.szerintem ne erőltesd, a szervezeted tudja, hogy mire van szüksége!
2011. febr. 13. 22:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is magamnak főzök, azt viszem suliba, és néha a családban és a suliban is kérnek a kajámból, mert finom :) Az első próbálkozásaiddal lehet szerencsétlenkedni fogsz, de szerintem próbálkozz minél többet, még ügyesebb is leszel a kortársaidnál :)

15/l

2011. febr. 27. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!