Hogy bírjátok ki hús nélkül? Az emberek állatok, mint a tigris. Választhatsz, hol állsz a táplálékláncban.
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem, hogy képes valaki zöld füvön élni, mint a marhák, akiknek vörös húsát jóízűen tömöm a bendőmbe. Ragadozónak születtem, olyan vagyok mint egy vadállat, annak minden elemi erejével. Vadásznak tartom magam, lételemem a hús. Minden nap hússal táplálkozom, ennek köszönhetően erősebb vagyok mint egy vaddisznó és gyorsabb mint egy szarvas. Ha kell puszta kézzel verekszem meg a táplálékomért, akár egy oroszlánnal is szembe szállok, azután pedig jóízűen lakmározom a húsából.2011. febr. 10. 09:37
21/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Most nem válaszolnék konkrétan minden egyes válaszra, de azt megúsgom, hogy igen, verekedtem már meg a táplálékomért a puszta kezemmel. Vidéken lakunk, minden nap járok futni a határba, hogy formában tartsam a testem, néha viszek magammal élelmet is. Egyszer egy fa alatt falatoztam, amikor három kóbor kutya rámadt rám. Mondanom sem kell mi történt. Puszta kézzel csaptam a fához az elsőt, ahogy a közelembe ért, puszta kézzel ha mondom! A többiek nyüszítve futottak el, és jobban is tették, mert ha rám támadtak volna nem tudtam volna megájjt parancsolni ösztöneimnek, vérben forgó szemekkel szaggattam volna darabokra a mihasznákat. És nem viccelek, ez megtörtént eset. A másik kutyának sem lett baja, ami még furcsább, behódolt nekem, azóta is itt van nálunk.
2011. márc. 9. 14:00
22/25 A kérdező kommentje:
Látom belekötöttetek abba is, hogy gyorsabb vagyok mint egy szarvas. Nem ismertek engem, nem tudjátok mire vagyok képes, ha enni akarok. Elmesélek még egy kis történetet, hátha felnyílik a szemetek kicsit. Persze, a szarvas gyorsabb mint egy átlagos ember. Tőlem is gyorsabb. DE. Ha az ember éhes, mindenre képes. Velem így történt meg, hogy a földre tepertem egy kifejlett hím szarvast. Talán 2 évvel ezelőtt történt, szüret volt, de valamilyen állat, nem tudom mi, lehet patkányok, mókusok, vagy ki tudja miféle ördög, de elvitte a kosarunkat, amiben az ebédünk és a vacsoránk volt. Már szürkület volt, szédültem, csak az evésen járt minden gondolatom. Amikor felbukkant a fák közül egy szarvas agancsos feje. Egyszerűen elöntött a vörös köd, habzó szájjal kezdtem el az erdő felé futni, a szarvas persze azonnal menekülőre fogta, látta bennem a ragadozót. Az erdőbe érve átszakítottam a bokorsávon, tele lettem karcolással, de már nem éreztem, négykézlábra ereszkedtem, nem tudatosan, jött magától, így olyan sebességgel rohantam, mint eddig soha. Könnyűszerrel utólértem a vadat. Hátára ugrottam, megragadtam a torkát, leraktam a lábaimat, szerencsére jó saras volt a föld, megvetettem a lábam, és a vadat iszonyatos erővel csaptam bele az egyik pocsolyába. Közben magamon kívül ordítottam, mint egy győztes tigris. Tehát, gyorsabb lehet egy ember, mint egy szarvas..:) Nem tartom magam kiváltságosnak, erre minden ragadozó képes, ezek szerint te nem voltál még eléggé éhes pajtás :)
2011. márc. 9. 14:12
23/25 anonim válasza:
Jól van kisfiam, inkább szállj le a földre, tudod ki fogja elhinni ezeket a marhaságokat XDDD
A falusi kutyaölő gyerek, aki gyorsabb a szarvasnál, és habzó szájjal gyilkol az élelemért ... na jó ...XDDDDDD sírnom kell a röhögéstől :DDDDDD
24/25 anonim válasza:
XXXDDDDDDDDDD...:DDDDD
Mostmár tényleg a földön fetrengek...:DDDDDDDDDDDD
Figyelj mert a habzó száj a veszettség jele.És bocs, de ezeket a történeteket nem hiszem el...
/Aki a hosszú választ írta/
25/25 anonim válasza:
hát ember már bocsi de te nagggyon hülye vagy:DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!