Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hogy bírjátok ki hús nélkül?...

Hogy bírjátok ki hús nélkül? Az emberek állatok, mint a tigris. Választhatsz, hol állsz a táplálékláncban.

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem, hogy képes valaki zöld füvön élni, mint a marhák, akiknek vörös húsát jóízűen tömöm a bendőmbe. Ragadozónak születtem, olyan vagyok mint egy vadállat, annak minden elemi erejével. Vadásznak tartom magam, lételemem a hús. Minden nap hússal táplálkozom, ennek köszönhetően erősebb vagyok mint egy vaddisznó és gyorsabb mint egy szarvas. Ha kell puszta kézzel verekszem meg a táplálékomért, akár egy oroszlánnal is szembe szállok, azután pedig jóízűen lakmározom a húsából.
2011. febr. 10. 09:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

névre pontosan nem tudom de 16 darab esszenciális aminosav van.

akárhogy is számolom, te nem írtál össze annyit.

2011. febr. 10. 19:59
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

9 esszenciális van, összesen pedig 25, ebből 20 fehérjeépítő. De mint mondtam, a nem esszenciális aminósavakat egyébként is a szervezetünk állítja elő, valamint ezek többféle táplálékforrásban is megtalálhatóak.

Ha nem hiszel nekem, ebben szerintem még a wikipédia sem hazudik :D

2011. febr. 10. 20:26
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

ezek a kérdések annyira kimondhatatlanul szánalmasak

elhiheted nekem, e kérdés miatt egy vegetáriánus sem fog húst enni :)

2011. febr. 11. 00:12
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, értékelem, hogy próbálsz szellemes lenni. De! A táplálékláncban az áll legfelül, akire nem vadásznak. Vagyis az ember legfelül áll a táplálékláncba, akármit is eszik.
2011. febr. 13. 17:33
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem olyan vagy, mint a tigris, hanem mint a disznó.

Előttem már többen leírták, és igazuk van.

Mindenevő!!!

2011. febr. 21. 02:09
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Én "füvön" élek, de nem vagyok marha, és bármikor erősebb vagyok mint egy vaddisznó és gyorsabb mint egy szarvas, ha Te is. Egyébként ajánlom, hogy próbáld ki, két hétig nem eszel húst. Az nem sok, kibírod. És majd látod, mennyire ügyelni kell, hogy "kikerüld", és mennyi bántó kritikát fogsz érte kapni, pont olyanokat, mint ez a kérdés. A tápláléklánc TETEJÉN áll minden ember, akár vega, akár vegán, akár minden- vagy húsevő, mint aminek Te tartod magad. Ha Te szereted a húst, egészségedre, jó étvágyat :)

Egy vega.

2011. febr. 27. 11:39
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

1.)Nem választhatsz hol állsz a táplálékláncban, mert az attól függ, hogy áll e valaki feletted, azaz megesz-e téged egy másik állat.Mivel úgy sejtem nem vagy kannibál, a válsz nem.

2.)Képzeld valaki meg azt nem érti hogy vagy képes megenni a húst.Nos erre nyilván van válaszod. A te kérdésedre, hogy vki hogy képes zöld füvön élni nyilván szintén ez a válasz.(Előfordul, hogy az ellentéte, a válaszod értelmétől függ.

3.)Szerintem nem ragadozónak születtél hanem mindenevőnek(, ha viszont tényleg, akkor gratulálok, valószínűleg te vagy a legintelligensebb ragadozó azzal, hogy tudsz gépezni és írni.)

Az utolsó négy mondat szimplán hülyeség:

4.)Mi az hogy olyan vagy mint egy vadállat, és hogy vadásznak tartod maagad??? Ha nem vagyok indiszkrét mikor küzdöttél meg utoljára a kajádért?(Az hogy a penny előtt a sajtért verekedtél, mert nagyon olcsó volt, és a családtagjaiddal való küzdelem az utolsó falatért nem számít)

5.)A hús szerintem nem lételemed.A lételem olyan dolog ami nélkül nem tudsz élni.pl. oxigén. Szerintem néhány ember végigélte már az életét vegaként is.

6.)Azt honnan szedted, hogy erősebb vagy mint egy vaddisznó, meg gyorsabb mint egy szarvas?A szarvas sebessége kb 72-80 km/óra.Ez kb.20-22 m/s. Usain Bolt 100 és 200 m-en világcsúcstartó.100 m-en a jelenlegi világcsúcs 9.58s(Usain Bolt).Azt gondolom tudod, hogy minél kisebb a táv az ember annál nagyobb átlagsebességet tud produkálni(Nem számítva azokat a távokat, ahol az ember még gyorsul.(tehát a 100 m-es futásban valószínűleg gyorsabb az átlagsebesség, mint 1000 m-en),és 100m a legrövidebb hivatalos idővel lemért versenyszám.) Tehát ebben a világcsúcstartó futásban Usain Bolt átlagsebessége: 100/9,58=10,43m/s, ami ha megnézed "kicsit" kisebb mint a szarvasé(kb 36 km/h-val). Ha mégis gyorsabb vagy mint egy szarvas feltétlenül indulj az olimpián talán még van lehetőség a kvalifikációs versenyen indulnod.Nagyon büszke leszek, ha magyar nyeri majd meg.

Arra sajnos, nem tudok ilyen számadatokat mondani milyen erős egy vaddisznó, de biztos gyengébb vagy nála.

7.)Most komolyan utolsó mondat első felére volt már példa???Eddig nem "kellett" mi?-.-"

8.)Oroszlánnal puszta kézzel szembeszállsz?? Gondold már végig...Kb. fél perc kellene, hogy eldőljön a csata, és NEM te nyernél...

9.)Szerintem mellesleg meg abban is túloztál, hogyhogy jót lakmároznál a húsából, azaz, nyersen megennéd.

10.)Ez a kérdés semmire sem jó, mert vagy el tudod képzelni, hogy hogy bírják ki hús nélkül, vagy nem, de ezután semm fogod tudni, ugyanis normális válasz nem nagyon fog jönni(olyan amiből megérted hogyan bírják ki), tehát ez egy provokatív kérdés. "A kérdés kiírásával történő gyűlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen kérdéseket ne írj ki!" -> Bár valószínűleg ezért még nem tiltanak ki.

Mindezeken kívül köszönöm, hogy kiírtad e kérdést. Azon túl, hogy művelődtem(csak miattad kerestem ki a szarvas sebességét),kellemes perceket köszönhetek neked, ugyanis konkrétan röhögőgörcsöt kaptam a kérdésedtől...xD

Üdvözlettel: Egy nem vegetáriánus(azaz húsevő, ragadozó vadállat...:D:D:D)

U.i.: Persze ha hibát találsz okfejtésemben nyugodtan vitatkozhatunk erről(nem a helyesírási hibákra gondolok)

2011. márc. 8. 21:38
 18/25 anonim ***** válasza:

Bocsánat, hogy a negyedik ponttól elmaradt a tagolás, és látom hogy már más is írta hogy nem attól vagy a táplálékláncban felül, hogy mit eszel...

És igazuk van tényleg nem a tigrishez hanem ha így nézzük a disznóhoz hasonlítunk.

Előző

2011. márc. 8. 21:43
 19/25 anonim ***** válasza:

Megint előző:

A hosszú szövegben a "Usain Bolt 100 és 200 m-en világcsúcstartó" mondatom felesleges.

2011. márc. 8. 21:44
 20/25 anonim ***** válasza:

És bocsánat, még egy:

11.)"Ugye ellenőrizted, hogy ezt még senki nem kérdezte meg előtted, amit tudni szeretnél? Ha nem, bal oldalt, a menüpontok alatt, írd be a keresőboxba a kérdéseddel kapcsolatos kulcsszavakat, hátha így is megtalálod kérdésedre a választ!"-> Szerintem volt már pár ilyen kérdés...

2011. márc. 8. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!