Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mi a black eyed peas? Zöldség?

Mi a black eyed peas? Zöldség?

Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 06:44
1 2
 1/17 anonim válasza:
73%
az egy banda. írd be youtube-ba és legalább 20 számot ki fog adni
2010. dec. 27. 07:07
 2/17 anonim ***** válasza:
37%
Jézusom, ne már :D magában a pea: bab, a Black Eyed Peas pedig egy együttes neve, ahogy az első is írja.
2010. dec. 27. 09:57
 3/17 anonim ***** válasza:
71%
a bean a bab de mindegy:D
2010. dec. 27. 10:14
 4/17 anonim ***** válasza:
77%

Fekete Szemű Borsók.

Szóval az amerikai "Fekete Szemek"

:D

2010. dec. 27. 10:15
 5/17 anonim ***** válasza:
64%
Tényleg, a bean a bab :D pea meg a borsó :D na mindegy...a kérdés akkor is vicces :D
2010. dec. 27. 10:18
 6/17 anonim ***** válasza:
40%

Hehe.:D

Zenekar,nem zöldség.Lol.xD

2010. dec. 27. 13:08
 7/17 A kérdező kommentje:
én ugy tudom, hogy 1 étel, amit az amerikai feketék honositottak meg Amerikában, de nem tudom miből áll. ha lefordítom tudom mit jelent , de nem ez az eredeti jelentése. a banda csak ezt választotta névnek.
2010. dec. 28. 07:40
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egy babfajta, amin kis fekete folt van a közepén. Ha beleírod a Google képkeresőbe, hogy black eyed pea, tehát a végén s nélkül, ki is löki rögtön a találatot! ;-)
2010. dec. 28. 12:40
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

ez a kérdés komoly.az, hogy sokan nem tudják, hogy mi is az, az nem azt jelenti, hogy a kérdező buta.Szerintem a válaszok nagyrésze volt ostobaság.A las kechup is egy zenekar, és nem lehet köze a spanyol SALSA DE TOMATE-hoz.Természetesen. hehehe.A black eye pea nem borsó, hanem bab.

Utolsónál a pont.

Marhahússal, és disznóhússal kevert zöldségétel.

Sokan olyanra csinálják mint a Sólet(biztos ismered azt a szidó kaját)de van aki babgulyásszerűre csinálja(észak amerikában ha eszel,azt fogod hinni, hogy elb@szott gulyást eszel.Nem voltam még észak-amerikában, de már csináltak és nem tudtam mi az, megkérdeztem és akkor mondták.

Menő kaja még a csórók körében, mert magas a tápértéke, és igénytelen növény.Zöldséggel keverik, szarrá füzik és olyan lesz mint egy bébiétel sok babbal.A gulyás szerű az finom.Bár ha nem gondolsz rá, hogy milyennek kéne lenni csak akkor.

egész pontosan portugáliában lehet enni.elsőre azt sem tudod mit kérsz.Kiadnak egy nagy halat, krumplit, és salit mellé.Olyan mintha párolt zöldségnek ennéd a kaja mellé.

Közel-keleti országokban édesség.Vagyis valami olyasmi, de gusztustalanul néz ki.

És igen.Kegyetlenül lehet emelgetni a takarót éjszaka tőle.Jobban mint a sima babtól.Nem tudom miért, de ez van.

Remélem sikerült választ adni.

HÜVELYES ;)

2010. dec. 28. 13:15
 10/17 A kérdező kommentje:
köszi. erre gondoltam
2010. dec. 29. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!