Ha a hal nem hus, akkor mi?
Többen említették hogy vallási okok miatt nem tekintik húsnak. Melyik vallásról van szó?
Mikor én vega lettem, alap volt hogy halat se. Persze hogy hús!
A hal is hús,most lehet belekeverek egy kis vallást,csak sokan vannak akik böjt idején esznek halat,mert hogy az nem az,nah ezt elfelejteni gyorsan met a hal igenis husi.
Aki meg megeszi vega létére az csa félvega,vagyis én így tudom
(egy nemvega,vagy félvega fene tudja mi csajsziXD)
Korábban írta valaki: "...a hal nem hús a vegetáriánusok marhasága..."
Ez NEM a vegetáriánusok marhasága, hanem azoké, akiket gyötör a feltűnési viszketegség, ettől vezérelve vegetáriánusnak mondják magukat de egy percig sem bírják ki, hogy ne tapadjon vér a kezükhöz, így megeszik a halat, mert az "nem hús". Aztán hazamennek és fölfalnak egy fél disznót, amikor senki sem látja őket...
A hal igenis HÚS! Az a "vegetáriánus", aki halat eszik, még csak félig sem nevezhető vegetáriánusnak. Ő egy válogatós, föltűnősködő húsevő. (Pontosabban dögevő, mert nem áll neki vadászni, halászni, hanem a mások által megdöglesztett tetemen élősködik az esetek 99,99%-ában.) :p
Hús, de igazából olyan mint rovaroknál a pók - egy külön csoportok alkot
tehát van hús és van hal (de ettől függetlenül a hal hús, mivel egy állat húsa)
OLvastam egy-két ember válaszát hogy a hal hús,a hal nem hús pontosan én sem tudom hogy mi.De vannak egyházak ahol pénteken nem szabad húst enni de viszon halat szabad szóval az biztos hogy a hal nem hús,estleg vmi hasonló
Többet én sem tok,bocs...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!