Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Van itt olyan, aki sok év...

Van itt olyan, aki sok év vegetarianizmus után fogyasztott halat? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
10 éve vagyok vegetáriánus. Szeretnék újra halat, pontosabban lazacot enni. Aki próbálta, milyen élmény volt, milyen volt az íze? Furcsa volt? Ízlett? Apránként fogyasztottátok?

ápr. 12. 20:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez annyira egyedi, nem lehet előre megmondani, hogy milyen lesz neked és fog-e ízleni. Van aki eszik húst és mégsem szereti a halat, nem ettől függ. Az ízét se tudnám leírni, nem tudom mihez hasonlítani. Próbáld ki és meglátod. Elsőre mondjuk lehet inkább tonhalkonzervet ajánlanék.
ápr. 12. 20:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A lazacot nemigen lehet apránként enni. A füstöltet is ajánlott felbontás után pár napon belül elfogyasztani, a frisset meg pláne (ami nálunk nem friss, hanem felolvasztott mélyfagyasztott a szállítás miatt). Szóval, ha a háztartásodban nincs más, aki megenné, ha neked mégse ízlik, inkább valami más formában kezdj el halat enni.

A lazacnak elég sajátos íze van, még azok sem mind szeretik, akik amúgy esznek halat és/vagy húst. Valami semlegesebb ízű hallal érdemes kezdeni.

Egyébként a lazac finom és egészséges, bár én mindenevő vagyok. Fontos, hogy ne főzd halálra, mert akkor nagyon száraz lesz. Tele van a net tippekkel meg receptekkel, érdemes körülnézni mielőtt bevásárolsz.

ápr. 12. 22:01
 3/3 Kései Sirató ***** válasza:
Oliva olajban,vagy vajban süsd meg serpenyőben és persze előtte jól fűszerezd be és meglátod, hogy nagyon finom.
ápr. 14. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!