Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Aki vegán szülők gyermekeként...

Aki vegán szülők gyermekeként nőtt fel azok nem kaptak otthon állati eredetű ételt?

Figyelt kérdés

Olyanok válasza érdekel akik gyerekek voltak mikor a szülők már vegán életmódot folytattak. Tudom hogy több évtizede ez nem volt még divat de hátha van ilyen.

Elvoltatok tiltva az állati eredetű kajáktól? az iskolai menzát hogy oldottátok meg? Felnőttként vegánok lettetek?

Mi nem vagyunk vegánok de vannak dolgok amiket nem eszünk, ettől függetlenül a lányunknak megvesszük. Pl én nem eszek sajtot ha egy mód van rá, de a lányomnak veszünk. A feleségem nem szereti a túrós dolgokat de ettől még ad a lányunknak mert ő szereti.

aug. 25. 21:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
6~ De nem szereti enni bizonyos okokból, ergó nem szereti. Én sem mindent ettem meg élből a tiltólistámról és mégis így fogalmazunk.
szept. 24. 15:02
 12/12 anonim válasza:
Én nem voltam az, de ha rám akarták volna erőltetni simán kiloptam volna egy rántott hús árát anyámék tárcájából, majd bementem volna a gyámügyre szépen ha még nekik áll feljebb!! Magasról teszek rá, hogy lehet hús nélkül is élni, rám aztán senki nem fogja kényszeríteni a baromságait!!!
dec. 1. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!