Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Miért zaklatnak a "ragadozók"?

Miért zaklatnak a "ragadozók"?

Figyelt kérdés
6 éve élek ovo-lakto vegetáriánusként. Az emberek (munkatársak, etc.) állandóan zaklatnak emiatt. Nagyon sokszor meg is bántanak. Én nem próbálom megtéríteni őket, ők mégis állandó jelleggel "beleugatnak". Miért képtelenek elfogadni, hogy ez az én döntésem? Fáj nekik?
2010. okt. 30. 21:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Nem a világot akarom megváltani, isten ments! Terézanyu nem akarok én lenni.

Csak az emberek elgondolkodhatnának azon, mit "raknak be" a szervezetükbe.

"Az vagy, amit megeszel!"

2011. júl. 11. 08:07
 22/24 anonim ***** válasza:

Basszuskulcs!

Hagyjuk már ezt! NINCSENEK RAGADOZÓK! Vannak mindenevők és vannak növényevők! D: B(

Mindenki éljen úgy, ahogy neki tetszik, de ne ő mondja már meg, hogy a másiknak mi a jó!

2011. júl. 11. 09:56
 23/24 anonim ***** válasza:
23%

Apropó gyümihjoghurt:

1. Én nem eszek gyümölcsjoghurot, de nem a pajzstetű miatt, hanem a csodálatos ízesítők meg a műanyagíz miatt. Jobb a natúr élőflórás joghurt, ami én teszem bele a sárgabarackot.

2. Pajzstetű, na és? Más országban meg sült szöcskét esznek.

2011. júl. 11. 10:00
 24/24 anonim ***** válasza:

ízlés kérdése :) én akkor sem a döglött, szárított pajzstetűvel fogok jóllakni, köszönöm.

nem tudom hallott-e már az utolsó előtti válaszoló Terézanyuról... figyelmesebben el kellenne olvasni :)

2011. júl. 12. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!