A vegánok miért nem fogadnak el észérveket?
"Téged nem falunk fel, macskát csak az olaszok ettek a háború idején :)
Videón már láttam vágóhidat, de te ezek szerint úgy sem. Egy pillanat alatt megölik a marhát. Mire felfogja, már döglött."
Persze, mert azok nyílvánosságra kerülnek tudták. Ezért nem láttad.
Na mind egy buták vagytok. Inkább hagyom!
Nem tátsz bele sejtekbe, nem érted a működésüket! Csak felszínt látják a tudósok!
Papp Lajos - szívsebész, tudós profeszor beszélt egy kísérletről. Szintén a vízmolekulákkal kapcsolatban. Az figyelték meg mikrószkóp alatt hogy a vízmolekula stesszes kiabálós nekatív körlményben elkeztek a molekulák széthullani, sérülni. Mikor csend lett, vissza álltak szimetrikussá. Te hát: ha be viszet a sresszes állat negatív sejtjeit ami vízet is tarlalmaz, az viszont befolyásolja a teutron szerkezetet, a sejteket, a jetjeink sérülnek! Nincs olyan mikroszkópunk még ami teljes betekintést ad a neutronokba, ami össze van kapcsólódva a testünkel, a és mindenünkel.
Ezért mondom sok mindent nen tudunk. De legyen ez kis bizonyíték arra, hogy sejtünk és a neutronok, bizony ha sérülnek, akkor mi is sérülünk. Vegyél pèldát mit okoz a stresz és az idegesség. Fizikai betegségeket okoz, az is ha valakivel veszekedsz, felmegy a férnyomás, tehát átadja. Így vannak sejtek is! Ha az állatnak a sejtjei rátapadnak tieidhez, az leszel mint az az állat, de te ez nem fogod röktön észre venni! És mit csinálunk az állatokkal évszázadok óta. Stressznek vannak kitéve, mert a emberi kapzsiság kizsàkmányoltja őket!
Ja ésmég:
Olyat ne mondj hogy nem épül be, mert tested építesz amosavakra van szügsége! Miből táplálod: állatnak a sejtjeivel. Egy növényi alapú étrenbeb minden szügséges tàpanyag meg található. B6 vitamint szügséglete csak hazugság hogy az embereket rákényszerítség, hogy húst egyenek: profit - hatalom - gyógyszer ipar! Az életed lexarva, te csak egy jelentéktelen àllampolgár vagy a 9 milliárt ember közül. Szóval a hús nem egészséges! Nem embernek a szervezetébe való.
A gyomrunkat már hozzászoktattuk a sejszerkezetünk sose fog. Sőt egyre durvàbb és új betegségek járványok fognak ki alakilni. Mert nem a gyomor jelez, a sejtjeink zsigere amibe nem mikroszkóppal még bele, az atomjainkba!
A ember nővény evő a test jelzi onnan hogy büdös a hús, pacal olyan olyan büdös fözés közben hogy órákat kell főzni, mire kimegy belőle a kellemetlen szag. Az is nagy jele hogy szervezeünk jelez ha romlott hús eszünk mert bűzlik, szaglás álltal jutatják be a neutronok és feldolgozza az agyunk ami úgyszint neutronokból áll amibe képtelenség még betekinteni. Tehát a testen minden zsigere arról arulkodik hogy eredetileg növény evők vagyunk. Nem pedig húsevők.
Ha jól laksz a hússal azért fizetünkde nem rögtön, anyagliag is, és betegségekkel meg járványokkal is.
Addig ne magyarázzatok bele semmit még nem ismeritek az amit sose láttatok az atomok müködését, és neutronok eredetét.
"Nem kell dönteni róla, mert azok a sejtek nem kerülnek be a mieinkbe, ilyen hülyeséget is csak egy vegán hihet. Tápanyagokként hasznosítja őket a szervezet."
Milyen áron?
Hogy szét dolgozd az életed a napi betevőért hogy 40 év feled gazdagítsd a gyógyszeripart hasznos leszel te betegen is nem de, nyugdijból meg vegetálsz ha lebetegszel hústól, és nem tudsz dolgozni. Ezzel fizetsz a téves tápanyagokért. Mert becsapnak. Te nővényevő. Eredetileg így lett az ember megalkotva. Így épült fel.
Szerintem alapból rossz a kérdés. Mintha a vegánok mind ugyan olyanok lennének. Ennyi erővel kereshetnénk egy ostoba embert aki eszik húst és ki lehet "tűzni" a zászlóra, hogy ezt teszi a hús.
Lehet egy vegán ostoba attól még nem lesznek a vegánok ostobák. Ahogyan lehet egy húsfogyasztó is ostoba attól még nem lesz mind ostoba.
"Nem is gondoltam, hogy a vegánok ekkora konteósok"
Tehát az ilyen kijelentések elég abszurdak egyetlen feltételezett vegán írásaira alapozva (függetlenül attól, hogy amit írt az konteó vagy sem, nem tudom nem olvastam el az egészet).
Lényeges, hogy ugyan ez a hozzáállás fordítva is ugyan úgy hibás.
77
Kevés ide a felfogó kèpességed, még átse elemzed, else gondolkodsz azon amit írtam. Ilyenekkel mit kezdjek?! Minden vegán hülye, csak ti vagyok a zsenik! Akkor minden társadalmi nép is hülye, mert beállnak egy felsőbb hatalom manipulációjában. Az van amit mondanak. Mivel civilek hülyèk, egyszerű emberek, nem fognak téged beavatni az igazságba! Az van amit mondanak. Pl. A tej egészséges szerinted?? Te hülye vagy?? Tàpszerekkel tömik a csecsemőket, állati fehérjével, ami a borjúkba való és mem emberi csecsemőbe! Nem növényi tejet adnak helyette hanem, üzemi port, tudod mit jelent egy csecsemőnek az állati tej? Elvátozást okoz mer a teste jelzi hogy nem oda való, az zsákba macska milyen betegsége lesz, és mikor alakul ki. Lehet megússza, lehet 20, év és daganatos lesz! Mert nem eredeti anyajetet kapott és tejterméket figyasztott egész életèbe. De miért nincs sok nőnek anya teje?? Miért élete minden napjában része volt a tej, vagy tejtermékek. Titeket tanítanik kell. Leragadtók ott amit világ renszer tol belétek!
Veteránmacska 78,79
Hablatyolsz itt összevissza.
"Minden vegán hülye, csak ti vagyok a zsenik!"
Egy szóval nem mondtam, hogy bármelyik vegán is hülye lenne.
"Az én véleményemnek semmi köze a vegánsághoz ha nem vetted volna észre, mert beszűkült agyad van. "
Beszűkült az neked van. Olvasgasd még kicsit azt amit a 77. válaszban írtam és próbáld meg értelmezni. Egy szóval nem írtam, hogy ne lenne igazad ahogyan azt sem, hogy igazad van.
Összesen annyit írtam, hogy ne egy ember alapján ítéljünk meg egy embercsoportot, különösen ha az az egy ember nem is biztos, hogy oda tartozik.
Ezt pedig nem csak a vegánokra írtam hanem mindkét oldalra, de általánosságban is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!