Milyen jelző (k) van (nak) arra az emberre, aki az érzelmeit szándékosan kikapcsolva, pusztán észérveket figyelembevéve, praktikusságot szemelőtt tartva hoz döntéseket?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a normális válaszokat. Ha vicceskedni akarsz a kérdésem alatt, nos az a te szegénységi bizonyítványod. :)2019. júl. 1. 11:11
1/3 anonim válasza:
Gyakorlatias
Logikus gondolkodású
Rideg
Érzéketlen
2/3 anonim válasza:
ha a humort is "kikapcsolja", akkor komor, rideg is
én is hasonló vagyok, mint amit leírtál, de mellette a humoromat fontosnak tartom, így emiatt írtam ezt
logikus, hideg, érzéketlen
lehet még megfontolt is aki mérlegel, de nem feltétlen jár együtt ezzel, ha hirtelen döntéseket hoz valaki
ha csak a saját érdekeit nézi az ember, akkor önző
ha nem fogadja el mások véleményét, akkor önfejű és makacs is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!