Tényleg vannak vegánok, akik már attól kiborulnak, ha húshoz használt (és elmosott) kés stb.-vel készítették a zöldséges ételt, amit esznek? Ha igen, miért?
Az ilyenek szimplán csak hisztisek, ennyi.
Egy gluténérzékeny vagy mogyoróallergiás még szép, hogy nem használ pl fadeszkát, mert nem elmosható 100%, de mi nem is eszünk olyan helyen, ahol nincs tiszta konyha, ugyanis komoly bajunk lesz utána.
Egy vegánnak mi baja lesz? semmi.
tegnap 21:28
Te is kiborultál az emberhúsos példán, pedig az sem logikus, hiszen elmossák a kést. :) Ahogy írtam, ez elvi kérdés, főleg, ha érzelmi alapú, hogy nem akarják, hogy bármi közük legyen állatok halálához/kizsákmányolásához.
Az emberhúsos példán nem borultam ki, csak nem tartom életszerűnek. Vagy egy boncmester konyhájában vannak ilyenek? :D
Pont azt írtam, hogy attól még nem fognak kevesebb állatot kinyírni, hogy ő egy már elmosott (!) tányértól stb. rosszul lesz. Kb. mintha nem napoznál, mert ettől majd csökken a nappali hőmérséklet. Agyrém.
Egy zsidó iskiborul, ha a húsos edényében sajtos tésztát készítesz. Józan ésszel tudja, hogy nem lesz tőle baja, de a szokásai szerint tilos.
Pont ugyanez a helyzet a vegánokkal is.
Miért baj ez? Miért fáj neked?
Mondjuk ha elmennék egy kannibál szigetre és nekem hiába állati húst adnának, de mondanák hogy előtte embert főztek benne én se ennék belőle...
Mondjuk ez durvább de ők hasonlóan fogják fel...
Bár más kérdés hogy engem az undor kapna el hogy fajtársam főtt benne pár órával előtte...
A vegánok meg nem undorral eszik a húst(gondolom én) hanem szimplán sajnálják!
Viszont ha én se sajnáltam volna az embert akit megfőztek(pl tömeggyilkos), jobb kedvel enném?! Érdekes az biztos!🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!