Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Jöhet a nagy VEGETÁRIUS...

Arpi1969 kérdése:

Jöhet a nagy VEGETÁRIUS teszt? Azért vagyok vegetárius, ill. azért szimpadikus a vegetárizmus mert:

Figyelt kérdés

#vegán #vegetálás #vegetárizom
2023. szept. 18. 22:32
1 2
 11/15 Moon_Walker ***** válasza:
79%
az összes vega vashiányos. és B12 hiányos.
2023. szept. 22. 11:27
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Milyen az ami szimpadikus?
2023. szept. 22. 11:46
 13/15 anonim ***** válasza:
BeeeeNZiiiiMMM
2023. szept. 22. 12:03
 14/15 Paczalos István ***** válasza:
67%

Szerintem az ember nem redős, hanem gumós fogazatú, tehát mindenevő.

Amúgy én tiszteletben tartom azokat, akik vegetáriánusok, bár néha furcsállom a trendibendi vegánokat, akik titokban hamburgerrel tömik a fejüket. Cserébe elvárom, hogy ne ugasson bele egy "fasiszta agresszív aktivista" az étrendembe, hiszen én se pofázok bele abba, hogy mit eszik. Ha nekem jó a lábasjószág húsa, az az én dolgom, és nem az ővé. Elvileg nem őt eszem meg, bár néha rájuk férne, hogy az ősi hitet valló pápuák meghívják őket ebédre.. Főfogásnak.

2023. szept. 22. 12:21
 15/15 anonim ***** válasza:
67%
Fogazat ide vagy oda, a gorillák fogazata hasonlít ránk legjobban, ők pedig gyümölcsevők, csak ünnepnapokon esznek húst, meg hollywoodi filmekben
2023. szept. 22. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!