Arpi1969 kérdése:
Jöhet a nagy VEGETÁRIUS teszt? Azért vagyok vegetárius, ill. azért szimpadikus a vegetárizmus mert:
Figyelt kérdés
2023. szept. 18. 22:32
11/15 Moon_Walker válasza:
az összes vega vashiányos. és B12 hiányos.
14/15 Paczalos István válasza:
Szerintem az ember nem redős, hanem gumós fogazatú, tehát mindenevő.
Amúgy én tiszteletben tartom azokat, akik vegetáriánusok, bár néha furcsállom a trendibendi vegánokat, akik titokban hamburgerrel tömik a fejüket. Cserébe elvárom, hogy ne ugasson bele egy "fasiszta agresszív aktivista" az étrendembe, hiszen én se pofázok bele abba, hogy mit eszik. Ha nekem jó a lábasjószág húsa, az az én dolgom, és nem az ővé. Elvileg nem őt eszem meg, bár néha rájuk férne, hogy az ősi hitet valló pápuák meghívják őket ebédre.. Főfogásnak.
15/15 anonim válasza:
Fogazat ide vagy oda, a gorillák fogazata hasonlít ránk legjobban, ők pedig gyümölcsevők, csak ünnepnapokon esznek húst, meg hollywoodi filmekben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!