Vegát hogyan lehet meggyőzni, hogy ne ítéljen el azért, mivel én fogyasztok tej, hústerméket?
Figyelt kérdés
Van egy jó ismerősöm, ki VEGA(!!!), nagyon szigorúan betartja, és konkrétan azért nem jön velem bulizni, mert húsevő vagyok, senki nem tudna engem meggyőzni, hogy ne egyek pl. húst, már csak az íze miatt is imádom. Elszeretném azt érni, hogy ne erőltesse rá másra a hülyeségeit :D
Valakinek van valami tippje?
2023. jan. 13. 17:48
11/12 anonim válasza:
Szia! Vegaként mondom, hogy ha az ismerősöd ez alapján ítél meg, akkor nem szükséges, hogy feltétlen része legyen az életednek és ez nem a te hibád. Teljesen más helyzet, amikor a vegák pl. vega párt szeretnének (bár nekem húsevő a párom), de így egy ismerőst, vagy barátot ez alapján megítélni...
12/12 anonim válasza:
Ez hitvita. Én is vega vagyok, de nem fogok senki életébe beleugatni. Aki húst akar enni, tegye, váljon egészségére! Én sem kérek mást, csak hogy az én életmódomba se szóljon bele senki.
Téríteni pro és kontra a legnagyobb baromság, csak ellenszenvet vált ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!