Vegetáriánusok, vegánok! Fordult már elő veletek olyan, hogy véletlenül olyan ételt ettetek, amiben hús volt?
Nem fogsz meghalni
Ha normalis vega vagy figyelsz az összetételre
Én nem hagynék fel vele
Ez egy személyes döntés, nem azon múlik, hogy véletlenül belekerült valaki más hibájából a hús a kajádba.
Igen, fordult már elő, távolkeleti étteremben, szerintük a vega opció az volt, hogy kivették a húst a levesből, már az elején gyanús volt kicsit, de a tányér alján találtam egy borsónyi húsdarabot. Később egy koreai filmben láttam, (távolkeleten a buddhizmus miatt nagyon jelen van a vegetáriánus táplálkozás), hogy a vega bement egy étterembe, és neki is így szolgálták fel a kaját, hogy kivették belőle a húst.
Igen. Mert nem szóltak, hogy az nem krumplipogácsa, hanem hal.
Meg volt, hogy anyám olyan sajrudacskát sütött, hogy disznósonka is volt benne apró kockákban. De mivel már nem olyan a szeme, mármint anyámnak, ezért ő nem látta. Én furcsálltam, és szóltam neki mikor már vagy 4-5-öt haraptam belőle. Meg spanyolban is előfordult, mert ott a vegetáriánus eszik halat is. Úgyhogy mikor vega kaját kértem és még el is mondtam neki, hogy se hús, se hal, se stb. ők mégis beletették a salmon cafatokat a salátába...
Lelkileg kicsit ez megbolygat, de túléli az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!