Hol lehet a legkedvezőbb áron tofut kapni? Elsősorban hagyományos üzletekre vonatkozik a kérdés, nem webshopokra.
Figyelt kérdés
2022. nov. 29. 15:35
1/12 anonim válasza:
Budapesten koreai és kínai élelmiszerboltokban szokott lenni noname "sajátmárkás" kilós és félkilós méretben, amit helyi kínaiak készítenek. Az ár főleg a bolt árszínvonalán múlik, szóval valószínűleg valamelyik Ganz-telepen lévő ázsiai ABC-ben a legjobb árú. Én jó rég vettem utoljára, így fogalmam sincs, hogy mostanában mennyi, de fajlagosan mindig olcsóbb volt, mint a láncok termékei.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2022. nov. 29. 23:28
4/12 anonim válasza:
Sparban láttam pár napja közeli lejáratút leértékelve, de normál akcióban is előfrodul náluk is.
Én nem szoktam venni, így nem tartom nyilván a normál árát sem. A közeli lejáratú termékeket általában 20-30%-kal szokták csökkenteni a normál árukhoz képest, de lehet akár 40-60% is, főleg ha esztétikai sérülése is van.
Más boltok normál ára akár jelentősen alacsonyabb is lehet akár ugyanannál a terméknél is, ha olcsóbb típust is találnak, akkor meg pláne komoly különbség lehet.
5/12 anonim válasza:
Miért nem jók a normális ételek?
6/12 anonim válasza:
Budapesti Duna Pandában a legolcsóbb és legfinomabb, átlátszó műanyag dobozokban árulják, ez friss tofu, baromi finom tényleg, nekem felér egy mozzarellával. Van kitéve egy vödör mellé, abba kell leöntened egy kicsit a vizet róla, hogy biztonságosan haza tudd szállítani, nem árt beletenni zacsiba.
7/12 anonim válasza:
#6 "baromi finom" Tényleg? A tofunak semmilyen íze nincs. Illetve olyan ízű, amilyenre fűszerezik.
8/12 anonim válasza:
#7 tévedés, akkor nem ettél még jó tofut! Én csináltam már házi tofut is, nagyon finom, na a Duna Pandás ilyen. Van ízelten tofu is a boltokban, sőt rossz izű is, de az eredeti tofu az egy király cucc.
9/12 anonim válasza:
A Wikipédia a barátod:
" Ez a szójából készült termék alapvetően íztelen és szagtalan, de jól átveszi egyéb élelmiszerek és fűszernövények ízét, ezért édes és fűszeres ételek elkészítésére egyaránt alkalmas. Készítik nyers és ízesített formában is."
10/12 anonim válasza:
Én a Rákóczi-téri csarnokban lévő ázsiai boltban veszek minden ilyen finomságot:). Nagy a választék, es ha nem tudom eldönteni, melyiket valasszam, meg szoktam kérdezni. Meg oda sok kínai is jon vasarolni, érdemes megfigyelni/megkérdezni, ők miket vesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!