24 attól, hogy környezettudatos valaki, vagy szereti az állatokat még nem sötétzöld. Sötét az aki úgy nyilatkozik bizonyos témákban, hogy nem tájékozott egy kicsit sem benne. A hasonlatod meg kb olyan, mintha azt mondaná valaki ölj embereket is a nyílt utcán szórakozásból ha már húst eszel legyél önazonos. ;)
2022. aug. 9. 21:07
32/49 anonim válasza:
33. Az baj hogy te sem vagy teljesen tájékozott. Ugyanis, nem csak az állattenyésztés a leg víz pazarlóbb emberi tevékenység.
2022. aug. 9. 21:17
33/49 anonim válasza:
Biológusként végeztem és a természetvédelmben dolgozom 15 éve. Apám az egyetemen tanít ökológiát. Kb ebben nőttem fel. Rossz emberbe kötöttél bele. ;)
2022. aug. 9. 21:21
34/49 anonim válasza:
Igen, és? Ez kizárja hogy kocsimosásra, vagy nyáron a strandokon/úszómedencékbe is legalább annyi ivóvíz veszendőbe menjen, mint amennyit a szarvasmarhák isznak?
2022. aug. 9. 21:31
35/49 anonim válasza:
Azert mert azt hiszik, ettől majd elrettennek az emberek a csirke évestől. Pedig csak nem nyitom meg a videót.
A mertekletességgel egyet értek, a szélsőségekkel nem.
Ez olyan, mint az allatmenhelyeknel az összevert kutyák mutogatása, hogy adj nekik még több adományt. Érdekes paradoxon, hogy ott éppen a magas fehérjetartalmú tapokat várják :D szerintem sokkal nagyobb pazarlás állatokkal feletetni a bedaralt csirkéket.
2022. aug. 10. 08:27
36/49 anonim válasza:
Mi abban az érdekes paradoxon, hogy a kutya a ragadozók közé tartozik, az ember meg nem? Komolyan kérdezem hogy mit találsz ebben olyan érdekesnek.
2022. aug. 10. 09:06
37/49 anonim válasza:
38. Attól hogy az ember mindenevő, had szabadjon már azt ennie amit szeretne. Igen, szerintem ebbe bizonyos mértékben a hús is nyugodtan beletartozhat.
2022. aug. 10. 09:15
38/49 anonim válasza:
Tehát szerinted nagyobb pazarlás ha egy olyan élőlény fogyaszt húst akinek MUSZÁJ a túléléséhez, mintha egy olyan tenné akinek "nyugodtan beletartozhat" akár ez is a sok-sok egyéb kaja mellé az étrendjébe...? Továbbra se értem, én nem tiltok senkinek semmit (értsd: felőlem azt szabad enned amit akarsz) csak nem értem, miért pont azt nevezed pazarlásnak amikor a túlélés a kérdés, miért nem azt amikor kvázi hobbiból fogyasztják.
2022. aug. 10. 09:20
39/49 anonim válasza:
#40. Hol állítottam hogy a ragadozók pazarolnak, komolyan érdekel? Mellesleg normál esetben az ember is csak annyi húst venne magához, amennyit belátható időn belül el is tud fogasztani. Egy grammal sem többet. Ez a jelenlegi túlkínálat leginkább már az ügyes marketing sara.
2022. aug. 10. 09:33
40/49 anonim válasza:
40 az a pazarlás, hogy ezeket a kedvtelésből tartott hobbiallatokat etetjük a "bűnös" hússal, különösképp akkor, mikor kicsi boxokban tartják őket a menhelyeken akar életük végéig valamilyen tévesen értelmezett szanalombol, közben az emberektol meg sajnálják meg a mersekletes húsfogyasztást is a szélsőséges husellenesek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!