A vegánok miért mutogatnak csibedarálásos videókat, amikor ez nem igaz, mert nálunk fájdalommentesen gázosítás van?
Mivel a veganizmus definíció szerint annyira kerüli az állatok bántalmazását "amennyire kivitelezhető", így igen, kevesebb halott állat nyilván jobb.
A vegyszerek ellen bio növényekkel lehet tenni.
Én egyébként egy db bogarat se szoktam megölni. :)
A mikroorganizmusoknak meg nincs központi idegrendszere.
Sajnos a trollkodásod elég unalmas lerágott csont.
A kérdező nem érti a lényegi etikai problémát. A kérdés nem az, hogy hogyan ölik meg őket, hanem hogy miért.
Az egyik kommentelő jól mondta, ilyen alapon a náci gázkamrák is humánus kategóriába sorolhatók, hiszen job, mint élve elégetni valakit.
Ez kinek szólt, és miből vontad le ezt az elmés következtetést?
21 te tényleg ilyen buta vagy?
Mint ajánlottam nézd meg az Earthlings című filmet, hogy tisztán láss. Úgy könnyű pofázni, hogy fogamad sincs miről beszélsz.
Aztán, hogy a mezőgazdasági termeléssel kapcsolatban is képbe legyél javaslom Nuval Harrari Sapiens című könyvét. Szerencséd van. Ez is fent can Youtouben ingyenes hangoskönyv formában így még a szemedet sem kell megerőltetned.
A mezőgazdasági termelés ennyi emberi létszám mellett már nem visszagordítható maximum korszerűsíthető. A bolygónk élhetőségének a kulcsa ha tetszik ha nem az állattartás visszaszorítása. Mert ahogy már korábban más is megjegyezte a mezőgaudasági művelés alá vont területek java részén takarmany növény termesztés folyik.
27. "Mert ahogy már korábban más is megjegyezte a mezőgazdasági művelés alá vont területek java részén takarmány növény termesztés folyik."
Csak egy kérdés, szerinted mi emberek a kultúrnövény minden olyan részét is megesszük, amit esetleg az állat is szívesen elfogyaszt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!