A vegánok miért mutogatnak csibedarálásos videókat, amikor ez nem igaz, mert nálunk fájdalommentesen gázosítás van?
Nem érdekel, hogy hol milyen a gázosítás... akkor se ennék húst ha az önfeledt röhögésbe halt bele az állat.
Egyébként elég sokat hallani róla, hogy a gázosítás egyáltalán nem fájdalommentes.
Mert a világ nagy részén darálás van. (Sőt, a magyarországban forgalomba hozott hús/tojás kevesebb mint 100%-a hazai előállítás, szóval simán van idehaza a boltokban olyan ami "darálós" helyről származik)
Annyira azért nem nagy rejtély.
Rendben, hát én nem a jövőben élek, nem az érdekel hogy ki mit ígér.
Auswitzban is "fajdalommentes gazosítás" volt. Nem is értem miért haborodik fel rajta a fél világ hiszen "olyan humánus".
Egyébként mezőgazdasági iskolába jártam. Ott semmilyen vázosítás nem volt. Fröcskölt a vér mindenfelé a tyúkvágó helyiségben.
2. Kommentelőnek respekt. Jót nevettem és egyet értek. ❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!