De ez továbbra is értelmetlen szócséplés, hiszen a tehénnek nem tudod levágni csak a hátsó felét. (Vagyis technikailag le tudod, de nem éli túl a másik fele se.)
Szóval nem értem miért kell ezen vitázni továbbra is. :D
A gerincesek nagyrésze nem éli túl, ha a gerincét kettévágják. A kis része is csak komoly orvosi beavatkozással tud így élni.
Úgy írod, mintha reális lenne hogy kivágnak darabokat fogyasztási célra állatokból, majd utána komoly orvosi kezelésekkel tartják életben...
A cápákkal pl szokták csinálni hogy élve csonkítják majd """szabadon engedik""", nem élik túl.
Mire szeretnél kilyukadni tulajdonképpen?
"A gerincesek nagy részé nem éli túl, ha a gerincét kettévágják. A kis része is csak komoly orvosi beavatkozással tud így élni.Úgy írod, mintha reális lenne hogy kivágnak darabokat fogyasztási célra állatokból, majd utána komoly orvosi kezelésekkel tartják életben..."
Én sem azt állítom hogy beavatkozás nélkül élné túl, de mégis meglenne rá az esély.
"Mire szeretnél kilyukadni tulajdonképpen?"
Még mindig arra hogy a fát sem öljük meg ha kivágjuk de a gyökerét bent hagyjuk
"Én sem azt állítom hogy beavatkozás nélkül élné túl, de mégis meglenne rá az esély"
És mire mennénk az eséllyel?
Amúgy beavatkozás NÉLKÜL biztosan belehalna ebbe egy gerinces.
"Még mindig arra hogy a fát sem öljük meg ha kivágjuk de a gyökerét bent hagyjuk"
Ez rendben, de mi köze ennek a vegasághoz, húsfogyasztáshoz?
"Ez rendben, de mi köze ennek a vegasághoz, húsfogyasztáshoz?"
Csupán annyi hogy a halott növény sem terem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!