1/42 anonim válasza:
Miért ennének?
Az is ugyanúgy húst tartalmaz.
2/42 anonim válasza:
Vegetáriánus nem eszik döglött állatot. Halat se. Bogarakat se.
3/42 anonim válasza:
#2 és élő állatot igen? Gondolom úgy értetted hogy semmilyen húst. :D
5/42 anonim válasza:
Miért, a mindenevők esznek? Én mindenevő vagyok, de soha nem ettem semmiféle rovart. És nem is ismerek olyat aki ilyesmiket eszik.
6/42 anonim válasza:
Miért, szerinted az ízelt lábúak micsodák, zöldségek? 😂
Vannak végtagjaik, szemük, képesek mozogni, éreznek.
Ez ugyanolyan hülyeség, mint amikor a nagyokosok elkezdenek vagdalózni, hogy “márpedig a vegák ehetnek halat, mert az a keresztények böjt alatt is fogyasztják.”
Igen ám, most már ehetik, mert a pár napnyi vagy hétnyi húsmentes étkezés akkora erőfeszítés volt a közvélekedésük szerint, hogy könnyítettek rajta.
7/42 anonim válasza:
Nem esznek, a rovarok is élőlények.
8/42 anonim válasza:
Amúgy fura ez nekem kicsit. Mármint a vegetarianizmus olyan értelemben, hogy a növények is élőlények és nekik is fáj, ha leszedik őket, nekik is vannak pl testnedveik, csak mivel ők tökre máshogy néznek ki, így nincs akkora empátia a megölésükkel kapcsolatban, mint az állatoknál.
9/42 anonim válasza:
8, szerinted egy növénynek van idegrendszere? Általános iskolai biológia.
10/42 anonim válasza:
Nem esznek ízelt lábúakat, mert azok is állatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!