Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegánként ha egy lakatlan...

Vegánként ha egy lakatlan szigetre kerülnél, ahol csak húst ehetsz, akkor megennéd vagy inkább éhen halnál?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 9. 19:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
82%

"5-ös Eszembe jutott egy kérdés. Abban az esetben sem ölnéd meg az állatot, ha teszem azt a számodra is ehető nővény lenne a tét? (Magyarul félsz hogy megeszi előled)"

Dehogy! :D max önvédelemből tudnám szerintem megölni, ha rámtámadna, vagy valaki más emberre.

"A tigrisek meg csak húst esznek. "

A tigris ragadozó, mi meg nem. A ragadozók szervezete pl. tud magának előállítani C-vitamint, nekünk ezzel szemben külső forrásból kell bevinnünk, különben skorbutot kapunk és megbetegszünk.

"De pl az inuitok is szinte csak húsz esznek(mivel nincs más azon a környéken)"

Igen, de emellett esznek tengeri algákat, amik szinte szuperélelmiszerek, meg gyökereket, bogyókat, ezenkívül egy genetikai mutáció segíti őket, hogy a temérdek állati zsír ne okozzon mindenféle szív- és érrendszeri betegséget nekik.

2022. ápr. 10. 01:29
 12/23 anonim ***** válasza:
82%

10. "Nem biztos, hogy van növény, lehet, hogy csak hal lenne a tengerből"

.Akkor szerinted ott kizárólag ragadozó állatok élnek, akik egymást eszik meg?

2022. ápr. 10. 07:34
 13/23 anonim ***** válasza:
89%

12-es!

A szigeten nincs sem állat, sem ehető növény.

2022. ápr. 10. 07:48
 14/23 anonim ***** válasza:
78%
13. Akkor kannibalizmusra gondol a kérdező?
2022. ápr. 10. 07:56
 15/23 anonim ***** válasza:
90%

14-es!

"Vegánként ha egy lakatlan szigetre kerülnél, ahol csak húst ehetsz, akkor megennéd vagy inkább éhen halnál?"

Tételezzük fel, hogy a szigeten nincs állat és ehető növény, csak a tengerből tudna ételhez jutni. Tehát halat, rákot, kagylót tudna enni.

2022. ápr. 10. 08:02
 16/23 anonim ***** válasza:
78%
15. Így már világos.
2022. ápr. 10. 08:06
 17/23 anonim ***** válasza:
74%
8 éve nem fogyasztok húst, és köszönöm kérdésed, eddig még nem kerültem lakatlan szigetre, de ha egyszer megélem, akkor valamit biztos kitalálok xd mondjuk gondolom nem vákuumcsomagolt sonka lenne azon a szigeten meg sütő + előkészített steak, hanem nekem kéne kaját keresnem, és annál egyszerűbb füveket meg magot enni. esetleg a halakat próbálnám kifogni.
2022. ápr. 12. 23:06
 18/23 anonim válasza:
100%
A kérdés annyiban átgondolatlan, hogy honnan van ott feldolgozott hús? ha nem feldolgozott, hanem élő állat, akkor az is eszik valamit, vagy ha van egy préda állata, akkor az eszik valamit, magyarán van nem húsnemű is amit enni lehet
2022. ápr. 13. 06:22
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

18-as!

Én már írtam, hogy mi lehet, hogy a szigeten nincs sem állat, sem ehető növény. Halakat, tengeri állatokat tudna enni.

2022. ápr. 13. 07:27
 20/23 qkker1 ***** válasza:
29%

"esetleg a halakat próbálnám kifogni."

Szerinted a hal nem hús?

2022. ápr. 13. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!