Vegánként ha egy lakatlan szigetre kerülnél, ahol csak húst ehetsz, akkor megennéd vagy inkább éhen halnál?
"5-ös Eszembe jutott egy kérdés. Abban az esetben sem ölnéd meg az állatot, ha teszem azt a számodra is ehető nővény lenne a tét? (Magyarul félsz hogy megeszi előled)"
Dehogy! :D max önvédelemből tudnám szerintem megölni, ha rámtámadna, vagy valaki más emberre.
"A tigrisek meg csak húst esznek. "
A tigris ragadozó, mi meg nem. A ragadozók szervezete pl. tud magának előállítani C-vitamint, nekünk ezzel szemben külső forrásból kell bevinnünk, különben skorbutot kapunk és megbetegszünk.
"De pl az inuitok is szinte csak húsz esznek(mivel nincs más azon a környéken)"
Igen, de emellett esznek tengeri algákat, amik szinte szuperélelmiszerek, meg gyökereket, bogyókat, ezenkívül egy genetikai mutáció segíti őket, hogy a temérdek állati zsír ne okozzon mindenféle szív- és érrendszeri betegséget nekik.
10. "Nem biztos, hogy van növény, lehet, hogy csak hal lenne a tengerből"
.Akkor szerinted ott kizárólag ragadozó állatok élnek, akik egymást eszik meg?
12-es!
A szigeten nincs sem állat, sem ehető növény.
14-es!
"Vegánként ha egy lakatlan szigetre kerülnél, ahol csak húst ehetsz, akkor megennéd vagy inkább éhen halnál?"
Tételezzük fel, hogy a szigeten nincs állat és ehető növény, csak a tengerből tudna ételhez jutni. Tehát halat, rákot, kagylót tudna enni.
18-as!
Én már írtam, hogy mi lehet, hogy a szigeten nincs sem állat, sem ehető növény. Halakat, tengeri állatokat tudna enni.
"esetleg a halakat próbálnám kifogni."
Szerinted a hal nem hús?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!